Design magasin
Design magasin
Visuel Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuel Identitetsdesign For det 20. år af ODTU Sanat, en årlig afholdt kunstfestival fra Middle East Technical University, var anmodningen om at opbygge et visuelt sprog for at fremhæve de deraf følgende 20 års festival. Som anmodet blev det 20. århundrede af festivalen fremhævet ved at nærme sig det som et overdækket kunstværk, der skal afsløres. Skygger af de samme farvede lag, der danner numrene 2 og 0, skabte en 3D-illusion. Denne illusion giver følelsen af lettelse, og tallene ser ud som om de smeltede i baggrunden. Det livlige farvevalg skaber en subtil kontrast med roen i den bølgede 20.

Whisky Malbec Træ

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Træ Ved at forsøge at kombinere de forskellige elementer, der refererer til produktets navn, forstærker designet beskeden, det foreslår. Det transmitterer et spændende og spændende billede. Illustrationen af en trodselig kondor, der viser sine vinger, betegner følelsen af frihed, konjugeret med den symmetriske og suggererende medalje, føjet til en baggrundsillustration med et imaginært landskab, der bringer poesi til designet, skaber en ideel kombination for at formidle det ønskede budskab. En nøgtern farvepalet giver den eksklusive funktioner og typografisk brug til et traditionelt og historisk produkt.

Cannabis-Infunderede Piller

Secret Tarts

Cannabis-Infunderede Piller Secret Tarps-emballagen er lavet i den såkaldte moderniserede retro / vintage-stil med en fornemmelse af old-school-noter, så en forventning af en farmaceut-touch-berøring holder kunden fra et første øjeblik og senere, mens den detaljerede observation af de vigtigste designelementer kodes ind en holistisk struktur, der overfører det vigtigste markedsføringspunkt: dette produkt er udviklet af et farmaceut-professionelt firma og indeholder håndlavet apotek hemmelig opskrift inde.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Det nye design af Akbank Mobile-appen giver et nyt perspektiv med hensyn til social, smart, fremtidssikker og givende bankerfaring. Med det personlige områdesign på hovedsiden kan brugerne se smart indsigt for at lette deres økonomiske liv. Med denne nye designmetode taler traditionelle banktransaktioner brugerens sprog med kontakt-miniaturebilleder, forenklede handlingsstrømme og koncepter.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur lavet af syrefast rustfrit stål. Det er oplyst med programmerbare RGB LED-lamper, der gør det muligt for skulpturen at gennemgå en spektakulær metamorfose, når solen går ned. Det blev skabt som en reflektion over planternes evne til at producere ilt. Titelskoven består af 18 stålstammer / -stammer, der slutter med kroner i form af sfæriske konstruktioner, der repræsenterer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den landlige flora såvel som den, der er kendt fra bunden af søer, hav og hav

Brandidentitet

Pride

Brandidentitet For at skabe design af mærket Pride brugte teamet undersøgelsen af målgruppen på flere måder. Da teamet lavede designet af logoet og virksomhedsidentiteten, tog det hensyn til reglerne for psyko-geometri - geometriske formers indflydelse på visse psykotyper af mennesker og deres valg. Desuden skulle designet have skabt visse følelser blandt publikum. For at opnå det ønskede resultat brugte teamet reglerne for farveeffekten på en person. Generelt har resultatet haft indflydelse på designen af alle virksomhedens produkter.