Design magasin
Design magasin
Emballerede Cocktails

Boho Ras

Emballerede Cocktails Boho Ras sælger emballerede cocktails lavet med de fineste lokale indiske spiritus. Produktet bærer en bohemsk stemning, der fanger den ukonventionelle kunstneriske livsstil, og det visuelle af produktet er den abstrakte skildring af det brummer, som forbrugeren får efter at have drukket cocktail. Det har perfekt formået at opnå midtpunktet, hvor Global og Local mødes, hvor de smelter sammen for at danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras sælger ren spiritus i 200 ml flasker og emballerede cocktails i 200 ml og 750 ml flasker.

Podcast

News app

Podcast Nyheder er en samtaleapplikation til lydinformation. Det er inspireret af iOS apple flat design med illustrationer til at illustrere informationsblokkene. Visuelt har baggrunden en elektrisk blå farve som en mission for at få blokke til at skille sig ud. Der er meget få grafiske elementer, målet om at gøre applikationen let at bruge uden at distrahere brugeren eller miste den.

Emballage Til Koreansk Helsekost

Darin

Emballage Til Koreansk Helsekost Darin er designet til at befri moderne mennesker fra modvilje mod Koreas traditionelle helsekostprodukter i træthedssamfundet, og har enkel, grafisk klarhed i at levere pakker til moderne menneskers følsomhed, i modsætning til de uudignede billeder, der er blevet brugt af traditionelle koreanske helsekostbutikker . Alle design er lavet af motiver fra blodcirkulation, hvilket visualiserer målet om at give vitalitet og sundhed til de trætte 20'erne og 30'erne.

3D-Animation

Alignment to Air

3D-Animation Hvad angår den kreative bogstavanimation, startede Jin med alfabetet A. Og når det kommer til koncepttrinnet forsøgte han at se mere energiske stemninger, der reflekterede over hans filosofi, som er ret aktiv, men organiserende på samme tid. Undervejs kom han med de modstridende ord, der grundigt stod for sin idé på en eller anden måde, f.eks. Tilpasning til luft, der er titlen på dette projekt. Med det i tankerne præsenterer animationen mere præcise og delikate øjeblikke på det første ord. På den anden side ender dette med en temmelig fleksibel og løs stemning til at manifestere det sidste brev.

Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Sí, Me Quiero-webstedet er et rum, der hjælper med at være sig selv. For at gennemføre projektet måtte der gennemføres interviews, og den sociale og kulturelle kontekst i relation til kvinder måtte udforskes; hendes fremskrivning i samfundet og med sig selv. Det blev konkluderet, at nettet ville være et akkompagnement og ville blive gennemført med en tilgang til at hjælpe med at elske sig selv. I designet afspejles det enkelhed med neutrale toner ved hjælp af røde kontraster for at henlede opmærksomheden på visse handlinger, farver på mærket af bogen, der er udgivet af klienten. Inspirationen kom fra konstruktivismekunst.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Eksperimentering med vinsmagning er en uendelig proces, der fører til nye stier og divergerende aromaer. Den uendelige række af pi, det irrationelle antal med de uendelige decimaler uden at kende den sidste af dem var inspiration til navnet på disse vine uden sulfiter. Designet sigter mod at sætte funktionerne i 3,14 vinserier i lyset i stedet for at skjule dem blandt billeder eller grafik. Efter en minimalistisk og enkel tilgang viser etiketten kun de virkelige egenskaber ved disse naturlige vine, da de kan ses i ønologens notesbog.