Design magasin
Design magasin
Visuel Identitet

Imagine

Visuel Identitet Målet var at bruge former, farver og designteknik inspireret af yogastillinger. Elegant design af interiøret og centret, der tilbyder besøgende en fredelig oplevelse for at forny deres energi. Derfor fulgte logodesignet, online medier, grafiske elementer og emballage det gyldne snit for at have en perfekt visuel identitet som forventet for at hjælpe centrets besøgende til at få en god oplevelse af kommunikation gennem kunst og design af centret. Designeren legemliggjorde oplevelsen af meditation og yoga i designet.

Bøjle

Linap

Bøjle Denne elegante bøjle giver løsninger på nogle af de største problemer - vanskeligheden ved at indsætte tøj med en smal krave, vanskeligheden ved at hænge undertøj og holdbarhed. Inspirationen til designet kom fra papirclipsen, som er gennemgående og holdbar, og den endelige udformning og materialevalg skyldtes løsningerne på disse problemer. Resultatet er et fantastisk produkt, der letter hverdagen for slutbrugeren og også et lækkert tilbehør i en butik.

Bolig

House of Tubes

Bolig Projektet er en sammensmeltning af to bygninger, en forladt en fra 70'erne med bygningen fra den nuværende æra, og det element, der blev designet til at forene dem, er poolen. Det er et projekt, der har to hovedanvendelser, den 1. som bolig for en familie på 5 medlemmer, den 2. som et kunstmuseum, med brede områder og høje mure til at modtage mere end 300 mennesker. Designet kopierer bagbjergets form, byens ikoniske bjerg. Der er kun brugt 3 finish med lyse toner i projektet for at få rummene til at skinne igennem det naturlige lys, der projiceres på vægge, gulve og lofter.

Sofabord

Sankao

Sofabord Sankao sofabord, "tre ansigter" på japansk, er et elegant møbel, der er beregnet til at blive en vigtig karakter i enhver moderne stue. Sankao er baseret på et evolutionært koncept, som vokser og udvikler sig som et levende væsen. Materialevalget kunne kun være massivt træ fra bæredygtige plantager. Sankao sofabord kombinerer den højeste produktionsteknologi med traditionelt håndværk, hvilket gør hvert stykke unikt. Sankao fås i forskellige massive træsorter såsom Iroko, eg eller ask.

Tws Øretelefoner

PaMu Nano

Tws Øretelefoner PaMu Nano udvikler "usynlige i øret" ørepropper skræddersyet til unge brugere og egnet til flere scenarier. Designet er baseret på mere end 5.000 brugeres øredataoptimering og sikrer endelig, at de fleste ører vil være behagelige, når de har dem på, selv når de ligger på siden. Overfladen på opladningsetuiet bruger en speciel elastisk klud til at skjule indikatorlyset gennem den integrerede emballageteknologi. Magnetisk sugning hjælper med nem betjening. BT5.0 forenkler betjeningen, samtidig med at den bevarer en hurtig og stabil forbindelse, og aptX codec sikrer højere lydkvalitet. IPX6 Vandtæt.

Tws Øretelefoner

PaMu Quiet ANC

Tws Øretelefoner PaMu Quiet ANC er et sæt aktive støjreducerende ægte trådløse høretelefoner, der effektivt kan løse eksisterende støjproblemer. Drevet af dobbelt Qualcomm flagskibs-bluetooth og digitalt uafhængigt aktivt støjreduktionschipsæt kan den totale dæmpning af PaMu Quiet ANC nå op på 40dB, hvilket effektivt kan reducere skaderne forårsaget af støj. Brugere kan skifte mellem pass-through-funktion og aktiv støjreduktion i overensstemmelse med forskellige scenarier, uanset om det er i dagligdagen eller i erhvervslivet.