Design magasin
Design magasin
Vase

Canyon

Vase Den håndlavede blomstervase blev produceret af 400 stykker præcisionslaserskære metalplader med forskellige tykkelser, stablet lag for lag og svejset stykke for stykke, hvilket demonstrerer en kunstnerisk skulptur af blomstervase, præsenteret i et detaljeret mønster af kløften. Lag af stablingsmetal viser teksturen af canyonsektionen og øger også scenarierne med forskellige omgivelser, hvilket skaber uregelmæssigt skiftende naturlige tekstureffekter.

Stol

Stool Glavy Roda

Stol Taburet Glavy Roda legemliggør de egenskaber, der er iboende for Familiens Overhoved: Integritet, organisation og selvdisciplin. Rette vinkler, cirkel- og rektangelformer i kombination med ornamentelementer understøtter forbindelsen mellem fortid og nutid, hvilket gør stolen til et tidløst objekt. Stolen er lavet af træ med brug af miljøvenlige belægninger og kan males i enhver ønsket farve. Taburet Glavy Roda vil naturligvis passe ind i ethvert interiør i et kontor, hotel eller privat hjem.

Pris

Nagrada

Pris Dette design er realiseret for at bidrage til normalisering af livet under selvisolering og for at skabe en særlig pris til vinderne af online turneringer. Prisens design repræsenterer transformationen af en bonde til en dronning, som en anerkendelse af spillerens fremskridt i skak. Prisen består af to flade figurer, Dronningen og Bonden, som er sat ind i hinanden på grund af smalle slidser, der danner en enkelt kop. Prisdesignet er holdbart takket være rustfrit stål og er praktisk at transportere til vinderen med posten.

Fabrik

Shamim Polymer

Fabrik Anlægget skal vedligeholde tre programmer, herunder produktionsanlæg og laboratorium og kontor. Manglen på definerede funktionelle programmer i denne type projekter er årsagen til deres ubehagelige rumlige kvalitet. Dette projekt søger at løse dette problem ved at bruge cirkulationselementer til at opdele ikke-relaterede programmer. Bygningens design kredser om to tomme rum. Disse tomrum skaber mulighed for at adskille funktionelt ikke-relaterede rum. Fungerer samtidig som en mellemgård, hvor hver del af bygningen er forbundet med hinanden.

Boligindretning

Corner Paradise

Boligindretning Da grunden er beliggende på en hjørnegrund i den trafiktunge by, hvordan kan den så finde ro i det støjende kvarter og samtidig bevare etagefordele, rumlig praktisk og arkitektonisk æstetik? Dette spørgsmål har gjort designet ret udfordrende i starten. For i vid udstrækning at øge privatlivets fred og samtidig bevare gode belysnings-, ventilations- og feltdybdeforhold, fremsatte designeren et modigt forslag om at bygge et indvendigt landskab. Det vil sige at bygge en tre-etagers kubisk bygning og flytte for- og baghaverne til atriet , for at skabe et grønt og vandlandskab.

Bolighus

Oberbayern

Bolighus Designeren mener, at rummets dybtgående og betydning lever i bæredygtigheden afledt af enhed af indbyrdes forbundne og samafhængige menneske, rum og miljø; derfor med enorme originale materialer og genbrugsaffald materialiseres konceptet i tegnestuen, en kombination af hjem og kontor, for en designstil, der sameksisterer med miljøet.