Design magasin
Design magasin
Privat Bolig

House L019

Privat Bolig I hele huset blev det brugt et enkelt, men sofistikeret materiale- og farvekoncept. Hvide vægge, trægæggulve og lokal kalksten til badeværelser og skorstene. Den præcist udformede detaljer skaber en atmosfære af følsom luksus. Præcist sammensatte udsigter bestemmer det frit flydende L-formede opholdsrum.

Lanterne Installation

Linear Flora

Lanterne Installation Lineær flora er inspireret af nummeret “tre” fra bougainvillea, blomsten i Pingtung County. Bortset fra de tre bougainvillea kronblade set nedenunder kunstværkerne, kan variationer og multipla af tre ses på forskellige aspekter. For at fejre 30-årsjubilæet for Taiwan Lantern Festival blev lysdesign kunstner Ray Teng Pai opfordret af Department of Culture Affairs i Pingtung County til at skabe en ukonventionel lanterne, den unikke kombination af form og teknologi, der sendte en besked om at omdanne arven fra festivalen og forbinde det med fremtiden.

Omgivende Lys

25 Nano

Omgivende Lys 25 Nano er et kunstnerisk lysinstrument til at repræsentere flygtning og varighed, fødsel og død. Arbejde med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, hvis vision er at opbygge en systematisk glasrecirkuleringssløjfe for en bæredygtig fremtid, 25 Nano valgte den relativt skrøbelige boble som et medium i modsætning til massivt glas for at legemliggøre ideen. I instrumentet skimrer lys gennem boblens livscyklusser, der projicerer regnbue-lignende farve og skygger til miljøet, hvilket skaber en drømmende atmosfære omkring brugeren.

Opgavelys

Linear

Opgavelys Lineær lyss rørbøjningsteknik bruges i vid udstrækning til fremstilling af køretøjsdele. Væskelinjevinklen realiseres ved præcisionskontrol af den taiwanske producent, og har således det minimale materiale til at konstruere den lineære lette letvægt, stærk og bærbar; ideel til at lyse op for ethvert moderne interiør. Det anvender flimmerfri berøringsdæmpende LED-chips med hukommelsesfunktion, der tændes ved det forrige indstillede lydstyrke. Lineær opgave er designet til let at samles af brugeren, sammensat af ikke-giftigt materiale og leveres med flademballage; gør sit bedste for at reducere miljøpåvirkningen.

Arbejdsområde

Dava

Arbejdsområde Dava er udviklet til åbne rumskontorer, skoler og universiteter, hvor rolige og koncentrerede arbejdsfaser er vigtige. Modulerne reducerer akustiske og synsforstyrrelser. På grund af dens trekantede form er møblerne pladseffektive og giver mulighed for en række arrangementmuligheder. Materialerne i Dava er WPC og uldfilt, som begge er bionedbrydeligt. Et plug-in-system fastgør de to vægge til bordpladen og understreger enkelheden i produktionen og håndteringen.

Bolig

Brooklyn Luxury

Bolig Inspireret af kundens lidenskab for rige historiske boliger, repræsenterer dette projekt en tilpasning af funktionalismen og traditionen til nutidens intentioner. Således blev den klassiske stil valgt, tilpasset og stiliseret til kanonerne i moderne design og moderne teknologier, de nye materialer af god kvalitet har bidraget til oprettelsen af dette projekt - en ægte juvel fra New York Architecture. Forventede udgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollars, vil give premisset om at skabe et stilfuldt og overdådigt interiør, men også funktionelt og behageligt.