Design magasin
Design magasin
Tesæt

Wavy

Tesæt Inspireret af travertinterrasse i naturen er Wavy et tesæt, der giver dig en unik teoplevelse. De innovative håndtag er udviklet til at passe komfortabelt i dine hænder. Ved at lægge koppen sammen med håndfladerne, vil du opdage, at den udfolder sig som en vandlilje og fører dig til et øjeblik af ro.

Smykker

Poseidon

Smykker Smykkerne, jeg designer, udtrykker mine følelser. Det repræsenterer mig som kunstner, designer og også som person. Udløseren til at skabe Poseidon blev sat i de mørkeste timer i mit liv, da jeg følte mig bange, sårbar og havde brug for beskyttelse. Primært designet jeg denne kollektion til at blive brugt i selvforsvar. Selvom denne opfattelse er falmet igennem dette projekt, eksisterer den stadig. Poseidon (havens gud og "Earth-Shaker" af jordskælv i græsk mytologi) er min første officielle samling og er rettet mod stærke kvinder, beregnet til at give bæreren en følelse af magt og selvtillid.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-samling genoplive den gamle litauiske vodka-tradition. Design gør et gammelt traditionelt produkt tæt og relevant for i dag forbruger. Den grønne glasflaske er vigtig for den litauiske vodka, legender baseret på ægte fakta og behagelige, iøjnefaldende detaljer - den krøllede udskårne form, der minder om gamle fotografier, den skrå stang i bunden, der supplerer den klassiske symmetriske sammensætning, og skrifttyper og farver, der formidler identiteten af hvert undermærke - alle gør den traditionelle vodkakollektion utraditionel og interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med dig. Meddelelsen, som NTT East Japan Corporate Salgsfremme formidler, er vist i denne skrivebordskalender. Den øverste del af kalenderarkene er en udskæring af farverige bygninger, og de overlappende ark udgør en lykkelig by. Det er en kalender, man kan nyde at ændre landskabet i bygningslinjen hver måned og fylder dig med en følelse af at være glad hele året igennem.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender lavet med et udskåret design med sæsonbestemte motiver på udsøgt prægning. Højdepunktet i designet er, når de vises, sæsonbestemte motiver indstilles til en vinkel på 30 grader for bedst visning. Denne nye form udtrykker NTT COMWAREs nye flair til generering af nye ideer. Der tænkes på kalenderfunktionaliteten med rigelig skriveplads og styrede linjer. Det er godt til hurtig visning og let at bruge, fyldt med originalitet, der adskiller det fra andre kalendere.

Smykker

odyssey

Smykker Den grundlæggende idé om odyssey af monomer involverer at dække voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette udvikles der et samspil mellem klarhed og forvrængning, gennemsigtighed og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres efter ønske, varieret og komplementeret med tilføjelser. Denne fascinerende, enkle idé giver mulighed for at skabe et næsten uudtømmeligt udvalg af design, perfekt konsonant med mulighederne ved hurtig prototype (3D-udskrivning), da hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produceret (besøg: www.monomer. eu-shop).