Design magasin
Design magasin
Hjullæsser

Arm Loader

Hjullæsser En læsser, der hovedsageligt fungerer på ujævn grund, kan få føreren til at opleve alvorlig bevægelsessygdom og også få dem til at føle hurtig træthed. Imidlertid tillader 'ARM LOADER' genkendelsen af koordinatpunkterne på jorden og hjælper førersædet med at være stabilt og ikke vakle. Derfor hjælper det føreren med ikke at blive træt og tillader dem at udføre deres arbejde sikkert.

Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papirhåndværk. Fjern og saml de 6 ark med 2 månedlige kalendere på siderne. Fold kroppen og sammenføjningssektionerne langs folderne, se på mærkerne på samlingerne, og pas sammen som vist. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Usb-Flashdrev

Frohne eClip

Usb-Flashdrev eClip er verdens første USB-flashdrev til papirclips med en metrisk lineal. eClip blev hædret Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip er let, passer til din nøglering og fungerer som et papirclips til at organisere dine papirer, kvitteringer og penge. eClip beskytter personlige data, intellektuel ejendom, arbejdsgiverdata, medicinske data og forretningshemmeligheder med sikkerhedssoftware. eClip blev designet af Frohne i Florida. Guldhukommelsesstikket er stødbestandigt, ridsebestandigt, vandafvisende, alkoholbestandigt, støvbestandigt, rustbestandigt og elektromagnetisk modstandsdygtigt.

Elsav

Rotation Saw

Elsav En kraftkædesave med et roterende håndtag. Denne kæde har et håndtag, der drejer 360 ° og stopper ved foruddefinerede vinkler. Generelt skærer folk træer vandret eller lodret ved at dreje deres sav i visse vinkler eller læne eller vippe deres kropsdele. Desværre glider sagen ofte fra brugerens greb, eller brugeren skal arbejde i en akavet position, hvilket kan forårsage kvæstelser. For at kompensere for sådanne ulemper er den foreslåede sav udstyret med et roterende håndtag, så brugeren kan justere skærevinklerne.

Flaskeindretning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeindretning Det guldskinnende “litauiske vodka Guld. Black Edition ”arvet sit eksklusive look fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildben, kombineret fra små firkanter, er meget almindelige mønstre i litauisk folkekunst. Selvom henvisning til disse nationale motiver fik mere moderne former - blev mystiske fortidsreflektioner omdannet til moderne kunst. Overvejende gyldne og sorte farver understreger den enestående vodka-filtreringsproces gennem kul og gyldne filtre. Det er det, der gør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystalklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rum, tag sæsonerne ind - Blomster-kalenderen kommer med et vase-design med 12 forskellige blomster. Lys dit liv hver måned med en sæsonbestemt blomst. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.