Design magasin
Design magasin
Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har altid været en af de vigtigste inspirationskilder for designere. Idéen kom til designernes tanker ved at se på rummet og billedet af Milk Way Galaxy.Det vigtigste aspekt i dette design var at skabe en unik form. Mange design, der er på markedet, fokuserer på at skabe den mest klare is, men i dette præsenterede design fokuserede designerne med vilje på de former, der er lavet af mineraler, mens vandet bliver til is, for at være mere klar designerne omdannede en naturlig defekt til en smuk effekt. Dette design skaber en spiralformet sfærisk form.

Cigaretfilter

X alarm

Cigaretfilter X-alarm, er en alarm for rygere, der får dem til at indse, hvad de gør med sig selv, mens de gør det. Dette design er en ny generation af cigaretfiltre. Dette design kan være en god erstatning for dyre reklamer mod rygning, og det har mere indflydelse på rygernes sind end nogen anden negativ reklame. Det har en meget enkel struktur, filtrerne er stemplet med et usynligt blæk, der dækker det negative område af skitsen og med hver pust vil skitsen fremstå klarere, så med hver pust vil du se, at dit hjerte bliver mørkere, og du ved, hvad der sker med dig.

Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.

Magnesiumemballage

Kailani

Magnesiumemballage Arome Agenturs værker på den grafiske identitet og den kunstneriske linje til Kailani-emballage er baseret på minimal og ren design. Denne minimalisme er i tråd med det produkt, der kun har en ingrediens, magnesium. Den valgte typografi er stærk og indtastet. Det kendetegner både styrken af mineral magnesium og styrken af produktet, der gendanner vitalitet og energi til forbrugerne.

En Flaske Vin

Gabriel Meffre

En Flaske Vin Aroma skaber den grafiske identitet for samlerskålen Gabriel Meffre, der fejrer 80 år. Vi arbejdede med et karakteristisk design fra 30'erne i tiden, symboliseret grafisk af en kvinde med et glas vin. De anvendte farveplader fremhæves ved prægning og varm folieprægning for at fremhæve samlerens side af samlingen.

Mademballage

Chips BCBG

Mademballage Udfordringen til realisering af chippakninger af mærket BCBG bestod i at udføre en række emballager i tilstrækkelig grad med mærkeuniverset. Emballagerne skulle være både minimalistiske og moderne, mens de havde dette håndværksmæssige strejf af chips og den behagelige og sympatiske side, der bringer de tegn, der er tegnet med pennen. Aperitiffen er et hyggeligt øjeblik, der skal føles på emballagen.