Design magasin
Design magasin
Lænestol

Baralho

Lænestol Baralho lænestol har en slående moderne design sammensat med rene former og lige linjer. Denne lænestol er fremstillet af foldninger og svejsninger på den børstede aluminiumplade og fremtræder for sin dristige pasform, der udfordrer materialets styrke. Det er i stand til at samle skønhed, lethed og præcision af linjer og vinkler i et element.

Flagskibsbutik

Lenovo

Flagskibsbutik Lenovo Flagship Store sigter mod at forbedre brandimaget ved at give publikum en platform til at forbinde interaktion og dele gennem livsstil, service og oplevelse skabt i butikken. Designkoncept er udtænkt baseret på opdraget at gennemføre en overgang fra computerenhedsproducent til et førende brand blandt udbydere af forbrugerelektronik.

Vinmærke

5 Elemente

Vinmærke Designet af “5 Elemente” er resultatet af et projekt, hvor kunden har tillid til designbureauet med fuld ytringsfrihed. Højdepunktet i dette design er den romerske karakter “V”, der skildrer produktets hovedidee - fem typer vin sammenflettet i en unik blanding. Det specielle papir, der bruges til etiketten såvel som den strategiske placering af alle grafiske elementer, provoserer den potentielle forbruger til at tage flasken og dreje den i deres hænder, røre ved den, hvilket bestemt gør et dybere indtryk og gør designet mere mindeværdigt.

Soft Drink Emballering

Coca-Cola Tet 2014

Soft Drink Emballering At skabe en række Coca-Cola-dåser, der spreder millioner af Tết-ønsker nationalt. Vi brugte Coca-colas Tết-symbol (svalefuglen) som en enhed til at danne disse ønsker. For hver dåse blev hundreder af håndtegnede svaler udformet og omhyggeligt arrangeret omkring et brugerdefineret script, der tilsammen danner en række meningsfulde vietnamesiske ønsker. "En" betyder fred. "Tài" betyder succes, "Lộc" betyder velstand. Disse ord udveksles vidt gennem hele ferien og pryder traditionelt Tết-dekorationer.

Åbent Bordsystem

Osoro

Åbent Bordsystem OSOROs innovative karakter er at kombinere kvaliteten af forglaset porcelæn i høj kvalitet og dets typiske elfenbensfarvede blank hud med den funktion, der er egnet til konservering af mad i køleskabet eller fryseren og til madlavning med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære form med dens forskellige elementer kan stables for at spare plads, fleksibelt kombineres og lukkes med en flerfarvet silikone O-Sealer eller O-Connector, så mad forbliver godt forseglet i den. OSORO kan bruges universelt og eliminerer behovet for vores daglige liv.

Begrænset Række Eksklusive Vine

Echinoctius

Begrænset Række Eksklusive Vine Dette projekt er unikt på mange måder. Designet måtte afspejle den unikke karakter af det pågældende produkt - eksklusiv forfattervin. Derudover var der et krav om at kommunikere den dybe betydning i produktets navn - superlativ, solstice, kontrast mellem nat og dag, sort og hvid, åben og uklar. Designet havde til hensigt at afspejle den hemmelighed, der var skjult om natten: skønheden i nattehimlen, der forbløffer os så meget, og den mystiske gåte, der er skjult i stjernebillederne og zodiaken.