Design magasin
Design magasin
Rammeinstallation

Missing Julie

Rammeinstallation Dette design præsenterer en rammeinstallation og en grænseflade mellem indendørs og udendørs eller lys og skygger. Det leverer et udtryk, mens folk kigger ud af en ramme for at vente på, at nogen vender tilbage. Forskellige typer og størrelser af glaskugler bruges som symbol på ønsker og tårer for at antyde den følelse, der muligvis gemmer sig inde. Stålrammen og kasserne definerer følelsesgrænsen. Den følelse, som en person giver, kan være forskellig fra den måde, den opfattes på, ligesom billederne i sfærerne er på hovedet.

Tesæt

Vapor Breeze

Tesæt Tekande er en kasse, der indeholder et univers af essens, der venter på at blive frigivet. Når man ser ind i åbningen, kan man finde en struktur af dynamiske kanaler, der er mellemliggende inden for dampe. Strukturen afspejles også på huden udenfor. Hele kroppen illustrerer en fordampet essens for folk at visualisere og nyde hver dag.

Blomsterstand

Eyes

Blomsterstand The Eyes er et blomsterbord til alle lejligheder. Den ovale krop er guldbelagt med uregelmæssige åbninger som menneskelige øjne, der altid søger efter vidunderlige ting i Moder Natur. Stativet opfører sig som en filosof. Det værner om den naturlige skønhed og viser hele verden for dig før eller efter du tænder den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Dette allestedsnærværende desktop-stativ er designet til at interagere mennesker med dagdrømme. Hullerne er arrangeret og tilsætningsstoffet forstærket med blomster, slikkepinde eller motiver, der samles i dets mønster fra forskellige orienteringer. Den forkromede overflade reflekterer og ændrer toner til de viste motiver, og folket interagerer med det.

Maske

Billy Julie

Maske Dette design er inspireret af mikroekspression. Designeren vælger Billy og Julie for to slags flere personligheder. De komplicerede elementer oprettes ved parametrisk justering af orienteringen af en stigen-lignende geometri, baseret på en sammenfiltret kurve med skillevægge. Som grænseflade og tolk oprettes denne maske for at få folk til at undersøge sin egen samvittighed.

Makeup Assistent

Eyelash Stand

Makeup Assistent Dette design udforsker en metafor af øjenvipper. Designeren mener, at øjenvipper er en forfølgelse efter en personlig forventning. Han skaber et øjenvippestativ som et ikon for livet eller en miniature scenen af præstation. Denne stativ symboliserer et minder om forpligtelsen om morgenen eller før sengetid ved at indstille øjenvipper midlertidigt før eller efter påføring. Et øjenvippestativ er en måde at huske, hvad noget trivielt har bidraget til det personlige daglige eventyr.