Design magasin
Design magasin
Temainstallation

Dancing Cubes

Temainstallation Dette design interagerer med vist emne med moduler. Dette temastativ er designet med selvudvidet mekanisme til at forbinde seks eller flere terninger til en opskaleret enhed i tre vinkelrette retninger. Den gratis formkonfiguration med hak gør forbindelsen lignende til sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet af små huller skaber en struktur af indkvartering for emner med lineære dele.

Bordlys

Moon

Bordlys Dette lys spiller en aktiv rolle for at ledsage folk i et arbejdsområde fra morgen til aften. Det blev designet med hensyn til menneskers arbejdsmiljø. Tråden kan tilsluttes en bærbar computer eller en strømbank. Månens form var lavet af tre fjerdedele af en cirkel som et stigende ikon fra et terrænbillede lavet af rustfri ramme. Månens overflademønster minder landingsguiden i et rumprojekt. Indstillingen ligner en skulptur i dagslys og en lys enhed, der trøster spændingen med arbejde om natten.

Lys

Louvre

Lys Louvre lys er en interaktiv bordlampe inspireret af det græske sommersollys, der let passerer fra lukkede skodder gennem Louvres. Den består af 20 ringe, 6 af kork og 14 af plexiglas, der ændrer rækkefølge på en legende måde for at transformere diffusion, volumen og lysets endelige æstetik i henhold til brugernes præferencer og behov. Lys passerer gennem materialet og forårsager diffusion, så ingen skygger vises på sig selv hverken på overfladerne omkring det. Ringe med forskellige højder giver mulighed for uendelige kombinationer, sikker tilpasning og total lysstyring.

Beklædningsdesign

Sidharth kumar

Beklædningsdesign NS GAIA er et moderne dametøjsmærke med oprindelse i New Delhi, der er rig på unik design og tekstilteknikker. Mærket er en stor talsmand for opmærksom produktion og alt sammen cykling og genbrug. Betydningen af denne faktor afspejles i navnepilerne, 'N' og 'S' i NS GAIA, der står for Natur og bæredygtighed. NS GAIA's tilgang er "less is more". Etiketten spiller en aktiv rolle i langsom mode ved at sikre, at miljøpåvirkningen er minimal.

Arkitektur Med Blandet Brug

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Brug Beliggende i den historiske by Xi'an, mellem forretningscenteret og floden TaoHuaTan, sigter projektet ikke kun til at forbinde fortiden og nutiden, men også by og natur. Inspireret af The Peach blomstrer foråret kinesisk fortælling, projektet byder på et paradisisk opholdssted og arbejdsplads ved at give et tæt forhold til naturen. I kinesisk kultur har bjergvandets filosofi (Shan Shui) en væsentlig betydning af forholdet mellem menneske og natur, og ved at drage fordel af det vandige landskab på stedet tilbyder projektet rum, der reflekterer Shan Shui-filosofien i byen.

Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.