Design magasin
Design magasin
Lænestol

YO

Lænestol YO følger de ergonomiske principper for komfortable siddepladser og rene geometriske linjer, der abstrakt danner bogstaverne “YO”. Det skaber en kontrast mellem en massiv, ”mandlig” trækonstruktion og en let, gennemsigtig ”kvindelig” sammensat klud på sædet og ryggen, der er lavet af 100% genanvendt materiale. Stoffets spænding opnås ved sammenvævning af fibre (det såkaldte “korset”). Loungestolen suppleres med en afføring, der bliver til et sidebord, når det drejes 90 °. En række farvevalg giver dem begge mulighed for let at passe ind i interiører i forskellige stilarter.

Fuldautomatikemaskine

Tesera

Fuldautomatikemaskine Den fuldautomatiske Tesera forenkler processen med forberedelse af te og indstiller en atmosfærisk fase til fremstilling af te. Den løse te fyldes i specielle krukker, hvor unikt bryggetid, vandtemperatur og mængden af te kan justeres individuelt. Maskinen genkender disse indstillinger og forbereder den perfekte te fuldt automatisk i det gennemsigtige glaskammer. Når teen er hældt ud, finder en automatisk rengøringsproces sted. En integreret bakke kan fjernes til servering og bruges også som en lille komfur. Uanset om en kop eller en gryde er din te perfekt.

Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Yoga-centret ligger i Kuwait Citys travleste kvarter og er et forsøg på at genoplive kældergulvet i Jassim Tower. Projektets placering var uortodoks. Men det var et forsøg på at tjene kvinder både inden for bygrænserne og fra de omkringliggende boligområder. Modtagelsesområdet i midten låses sammen med både skabe og kontorområdet, hvilket giver mulighed for en jævn strøm af medlemmer. Skabsområdet er derefter på linje med benvaskområdet, der signaliserer den 'skofri zone'. Fra da af er korridoren & læsesalen, der fører til de tre yogarum.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro beliggende i kernen i Kuwait by. Det har udsigt over Fahad Al salim gade, en gade respekteret for sin handel tilbage i dagene. Pladsprogrammet i denne bistro kræver et effektivt design til alle områder med køkken, opbevaring og toilet; der giver mulighed for en rummelig spiseplads. For at dette kan gennemføres, fungerer interiøret, hvor det skal integreres med de eksisterende strukturelle elementer på en harmonisk måde.

Lampe

Tako

Lampe Tako (blæksprutte på japansk) er en bordlampe inspireret af det spanske køkken. De to baser minder om træpladerne, hvor ”pulpo a la gallega” serveres, mens dens form og det elastiske bånd fremkalder en bento, den traditionelle japanske frokostkasse. Dens dele samles uden skruer, hvilket gør det nemt at montere. At være pakket i stykker reducerer også omkostninger til emballering og opbevaring. Skjøten på den fleksible polypropen lampeskærm er skjult bag det elastiske bånd. Huller, der bores på bunden og de øverste stykker, tillader den nødvendige luftstrøm for at undgå overophedning.

Armbånd

Fred

Armbånd Der er mange forskellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men smukke som de er, de er altid altid enkelt og kun armbånd. Fred er noget mere. Disse manchetter genoplive i sin enkelhed noblesse fra gamle tider, men alligevel er de moderne. De kan også bæres på bare hænder på en silkebluse eller en sort sweater, og de vil altid tilføje et strejf af klasse til den, der bærer dem. Disse armbånd er unikke, fordi de kommer som et par. De er meget lette, hvilket gør det unødvendigt at bære dem. Ved at bære dem, vil man med glæde blive bemærket!