Design magasin
Design magasin
Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik og legende reklamekalender udviklet og produceret til portalsiden goo udnytter papirstrukturer og overvejer funktionalitet. Denne 2013-udgave er en kalender og tidsplanarrangør rullet ind i en med plads til at skrive i årlige planer og daglige skemaer. Papir af tykt kvalitet til kalenderen og lavprispapir, der er lige til at notere notater til planlægningsarrangøren, blev omhyggeligt valgt, og kontrasten, der blev oprettet, passer som en del af kalenderdesignet. Den tilføjede funktion i en udfyldningsplanplanlægger gør den perfekt som en brugervenlig skrivebordskalender.

Spisestol

'A' Back Windsor

Spisestol Massivt hårdttræ, traditionelt snedker og moderne maskiner opdaterer den fine Windsor stol. Forbenene passerer gennem sædet for at blive kongestolpen, og bagbenene når til toppen. Med triangulering tilpasser dette stærke design kræfterne til kompression og spænding til maksimal visuel og fysisk effekt. Mælkemaling eller klar olie-finish opretholder den bæredygtige tradition for Windsor Stole.

Transformerbare Kaffestole Og Loungestole

Twins

Transformerbare Kaffestole Og Loungestole Twins-sofabordskonceptet er enkelt. Et hult sofabord gemmer to fulde tresæder inde. Bordets højre og venstre overflade er faktisk låg, der kan trækkes ud af bordets hoveddel for at muliggøre ekstraktion af sæderne. Sæderne har foldbare ben, der skal drejes, så stolen er i den rigtige position. Når stolen eller begge stole er ude, går lågene tilbage ved bordet. Når stole er ude, fungerer bordet også som et stort opbevaringsrum.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender På kalejdoskoplignende mode er dette en kalender med overlappende udskæringsgrafik tegnet med flerfarvede mønstre. Dens design med farvemønstre, der kan ændres og tilpasses ved blot at ændre rækkefølgen på arkene, viser de kreative følsomheder ved NTT COMWARE. Der er rigelig skriveplads, og linier tager højde for funktionalitet, hvilket gør det perfekt som en skema-kalender, du gerne vil bruge til at dekorere dit personlige rum.

Stue I Stuen

Cat's Cradle

Stue I Stuen Cifre eller fibre, et nuværende designprocessedilemma. Alle af os er begyndere, men nogle af os er nødt til at arbejde på det. Begyndende designere observerer alle tilgængelige teknikker og lærer noget. Med tiden (~ 10.000 timer) erhverver vi facilitet (-ies), der løfter / populariserer / personaliserer / økonomiserer vores spil. Så jeg er fascineret af den aktuelle fascination af medier, der foreslår, at den mest grundlæggende byggesten til design er det ciffer, der let kontrolleres. Cifret er ikke en livsgenererende enhed, kun en afrunding ned til en mindst fællesnævn, der er mindre end fiber. Design er mindst skår, splinter og fiber.

Sovesofa

Umea

Sovesofa Umea er en meget sexet, visuelt let og elegant sovesofa til op til tre personers siddepladser og to personer i soveposition. Selvom hardware er det klassiske klik-klack-system, kommer den virkelige innovation af dette fra de sexede linjer og konturer, der gør dette til et ganske tiltalende møbel.