Design magasin
Design magasin
Legetøj

Rocking Zebra

Legetøj Børn elsker dette frisky rocking legetøj, mens det moderne look, funky grafik og naturligt træ er ægte iøjnefaldere i det moderne hjem. Designudfordringen involverede at bevare den essentielle karakter af et klassisk arvestykke legetøj, mens man bruger avancerede teknikker og et modulopbygget system for at muliggøre fremtidige yderligere dyretyper med minimale delændringer. Det emballerede produkt skulle også være kompakt og under 10 kg for direkte internettsalgskanaler. Brug af brugerdefineret tryklaminat er en rigtig første, hvilket resulterer i perfekt farve / mønster gengivelse på en helt ridsefast overflade

Hjemmebordmøbler

Marken Desk

Hjemmebordmøbler Den visuelt lette følelse af dette elegante og alligevel stærke skrivebord bringer os tilbage til den skandinaviske designskole. Benens akavede form, som de læner sig foran foran næsten som en herskende gestus af hilsen, minder os om silouetten af en ædel mand med sin hat på hilsen til en dame. Skrivebordet byder os velkommen til at bruge det. Formen på skufferne, ligesom separate lemmer på skrivebordet, med deres hængende fornemmelse og et personificeret udseende, skanner rummet som vågne øjne.

Bar Stol

Barcycling Chair

Bar Stol Barcycling er en barstol, der er designet til sports-temaerum. Det tager opmærksomhed med billedet af dynamik på barstolen, takket være cykelsadel og cykelpedal. Oprettelse af skelet af sædet polyurethan og toppen af sædet dækket med håndsyningslæder . Mens blødheden af polyurethan, naturlig læder og håndsyning symboliserer holdbarhed. I modsætning til den standart barstol, at fodstøttepositionen ikke kan ændres, gør barcycling det muligt, at variable siddemuligheder med at holde pedalerne på forskellige steder. siddende.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik og legende reklamekalender udviklet og produceret til portalsiden goo udnytter papirstrukturer og overvejer funktionalitet. Denne 2013-udgave er en kalender og tidsplanarrangør rullet ind i en med plads til at skrive i årlige planer og daglige skemaer. Papir af tykt kvalitet til kalenderen og lavprispapir, der er lige til at notere notater til planlægningsarrangøren, blev omhyggeligt valgt, og kontrasten, der blev oprettet, passer som en del af kalenderdesignet. Den tilføjede funktion i en udfyldningsplanplanlægger gør den perfekt som en brugervenlig skrivebordskalender.

Spisestol

'A' Back Windsor

Spisestol Massivt hårdttræ, traditionelt snedker og moderne maskiner opdaterer den fine Windsor stol. Forbenene passerer gennem sædet for at blive kongestolpen, og bagbenene når til toppen. Med triangulering tilpasser dette stærke design kræfterne til kompression og spænding til maksimal visuel og fysisk effekt. Mælkemaling eller klar olie-finish opretholder den bæredygtige tradition for Windsor Stole.

Transformerbare Kaffestole Og Loungestole

Twins

Transformerbare Kaffestole Og Loungestole Twins-sofabordskonceptet er enkelt. Et hult sofabord gemmer to fulde tresæder inde. Bordets højre og venstre overflade er faktisk låg, der kan trækkes ud af bordets hoveddel for at muliggøre ekstraktion af sæderne. Sæderne har foldbare ben, der skal drejes, så stolen er i den rigtige position. Når stolen eller begge stole er ude, går lågene tilbage ved bordet. Når stole er ude, fungerer bordet også som et stort opbevaringsrum.