Design magasin
Design magasin
Lysestager

Hermanas

Lysestager Hermanas er en familie af trælysestager. De er som fem søstre (hermanas), der er klar til at hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære. Hver stearinlys har en unik højde, så ved at kombinere dem sammen vil du være i stand til at simulere lyseffekten af lys i forskellige størrelser ved blot at bruge standard telys. Disse lysestager er lavet af slået bøg. De er malet i forskellige farver, så du kan oprette din egen kombination, der passer til dit foretrukne sted.

Kommercielt Område & Vip Venterum

Commercial Area, SJD Airport

Kommercielt Område & Vip Venterum Dette projekt tilslutter sig den nye tendens inden for grøn design Lufthavne i verden, det inkorporerer butikker og tjenester i terminalen og får passageren til at gennemgå en oplevelse i hans tilfælde. GREEN Airport Design Trend indeholder rum med en grønnere og mere bæredygtig designværdi for aeroportuar. Kommerciel areal er fuldt oplyst af naturligt sollys takket være en monumental glasfacade, der vender mod landingsbanen. VIP Lounge blev designet med et organisk og fortroende celledesignkoncept i tankerne. Fasaden tillader privatlivets fred i rummet uden at blokere udsigten mod det ydre.

Halskæde Og Broche

I Am Hydrogen

Halskæde Og Broche Designet er inspireret af den neoplatoniske filosofi om makrokosmos og mikrokosmos, idet de samme mønstre er gengivet i alle niveauer af kosmos. Med henvisning til det gyldne forhold og efterslæbssekvens har halskæden et matematisk design, der efterligner phyllotaxismønstre observeret i naturen, som det ses i solsikker, tusindfryd og forskellige andre planter. Den gyldne torus repræsenterer universet, indhyllet i rummet-rummet. "I Am Hydrogen" repræsenterer samtidig en model af "The Universal Constant of Design" og en model af selve universet.

Bolighus

Trish House Yalding

Bolighus Husets design blev udviklet som direkte svar på stedet og dets placering. Bygningens struktur er sammensat til at afspejle det omgivende skov med de rakerende søjler, der repræsenterer de uregelmæssige vinkler på trestammer og grene. Store glasudvidelser fylder hullerne mellem strukturen og giver dig mulighed for at sætte pris på landskabet og omgivelserne, som om du kiggede ud mellem trestammerne og grene af træerne. Den traditionelle Kentish sort-hvide weatherboarding repræsenterer løvet, der indpakker bygningen og omslutter rummet inden i.

Skjorteemballage

EcoPack

Skjorteemballage Denne skjorteemballage adskiller sig fra konventionel emballage ved ikke at bruge nogen som helst plast. Ved hjælp af en eksisterende affaldsstrøm og fremstillingsproces er dette produkt ikke kun meget enkelt at fremstille, men er også meget simpelt at bortskaffe, og det primære materiale komposteres til intet. Produktet kan først presses og derefter identificeres med virksomheds branding gennem die-skæring og udskrivning for at skabe et unikt strukturelt produkt, der både ser ud og føles meget anderledes og interessant. Æstetik og brugergrænseflade blev holdt lige så højt som produktets bæredygtighed.

Officiel Butik, Detailhandel

Real Madrid Official Store

Officiel Butik, Detailhandel Butikens designkoncept er baseret på en oplevelse på Santiago Bernabeu, der er fokuseret på shoppingoplevelsen og skabelsen af indtryk. Det er et koncept, der på samme tid som hæder, roser og udødeliggør klubben, siger, at resultater har været et resultat af talent, indsats, kamp, engagement og beslutsomhed. Projektet inkluderer konceptdesign og kommerciel implementering, branding, emballering, grafisk linje og industrielt møbeldesign.