Design magasin
Design magasin
Ejendomssalg

MIX C SALES CENTRE

Ejendomssalg Det er et ejendomssalgscenter. Den originale arkitektoniske form er en glas firkantet kasse. Den overordnede interiørdesign kan ses fra bygningens yderside, og interiørdesignet reflekteres fuldstændigt af bygningens højde. Der er fire funktionsområder, multimedievisningsområde, modelvisningsområde, forhandlingssofeareal og materialevisningsområde. De fire funktionsområder ser spredt og isoleret ud. Så vi anvendte et bånd til at forbinde hele rummet for at opnå to designkoncepter: 1. at forbinde funktionsområderne 2. Danne bygningens højde.

Kontorbygning

FLOW LINE

Kontorbygning Pladsen på stedet er uregelmæssig og krumme på grund af bygningens ydre væg. Derfor anvender designeren konceptet med flowlinjer i dette tilfælde med håb om at skabe en følelse af flow og omsider konverteres til flydende linjer. Først rev vi den ydre væg ved siden af den offentlige korridor og anvender tre funktionsområder, vi brugte en strømningslinje til at cirkulere de tre områder, og strømningslinjen er også indgangen til ydersiden. Virksomheden er opdelt i fem afdelinger, og vi bruger fem linjer til at repræsentere dem.

Design / Salgsudstilling

dieForm

Design / Salgsudstilling Det er både designet og det nye operationelle koncept, der gør udstillingen "dieForm" så nyskabende. Alle produkter fra det virtuelle showroom vises fysisk. Besøgende distraheres hverken af reklamer eller salgsmedarbejdere fra produktet. Yderligere information om hvert produkt kan findes på multimedieskærme eller via QR-kode i det virtuelle showroom (app og websted), hvor produkterne også kan bestilles på stedet. Konceptet gør det muligt at fremvise et spændende udvalg af produkter, mens det fremhæver produktet snarere end mærket.

Global Trade Fair Stand Design For Toyota

The Wave

Global Trade Fair Stand Design For Toyota Inspireret af det japanske princip om den "aktive ro" kombinerer designet rationelle og følelsesmæssige elementer i en enhed. Arkitekturen ser minimalistisk og rolig udefra. Stadig kan du føle en enorm kraft, der stråler ud af den. Under dens fortryllelse glider du nysgerrig ud i det indre. Når du først er inde, befinder du dig i et overraskende miljø, sprudlet af energi og fyldt med store medievægge, der viser energiske, abstrakte animationer. På denne måde bliver standeren en mindeværdig oplevelse for besøgende. Konceptet skildrer den asymmetriske balance, vi finder i naturen og i hjertet af japansk æstetik.

Butik

Family Center

Butik Der er nogle få grunde til, at jeg lukkede den lange (30 meter) frontmur. Den ene var, at den eksisterende bygnings højde var virkelig ubehagelig, og jeg havde ingen tilladelse til at røre ved den! For det andet fik jeg 30 meter vægplads indeni ved at omslutte den forreste facade. I henhold til min daglige observationsstatistikundersøgelse valgte flertallet af shoppere at gå ind i butikken bare på grund af nysgerrighed, og for at se, hvad der sker bag denne facade Nysgjerrige former.

Restaurant

Lohas

Restaurant Revoltælleren til Urban Beat. Basen er placeret i et travlt trafikskryds. Den overordnede fysiske plan sigter mod at skabe et blødt og afgjort tempo, som for at skabe tid til at bremse og i dette hurtige byliv til at nyde hvert øjeblik her og nu. Det åbne rum, som er dannet, gennem medium planlægning, deler rummet baseret på forskellige funktionaliteter. De totemlignende skærme tilføjer den følsomme rumlige atmosfære en vis medfølgende legethed.