Design magasin
Design magasin
Designstudie Med Galleri

PARADOX HOUSE

Designstudie Med Galleri Paradox House er et split-lager-lager, der blev elegant multimedie-designstudie, og finder den perfekte balance mellem funktionalitet og stil og reflekterer ejerens unikke smag og livsstil. Det skabte et slående multimediedesignstudie med rene, kantede linjer, der viser en fremtrædende gulfarvet glasboks på mezzaninet. Geometriske former og linjer er moderne og ærefrygtindgydende, men smagfuldt udført for at sikre et unikt arbejdsområde.

Læringscenter

STARLIT

Læringscenter Starlit Learning Center er designet til at give præstationsuddannelse i afslappet læringsmiljø for børn i alderen 2-6 år. Børn i Hong Kong studerer under højt pres. For at styrke form og rum gennem layoutet og passe til forskellige programmer anvender vi den antikke Rom byplanlægning. Cirkulære elementer er almindelige langs udstrålende arme i aksearrangementet for at kæde klasseværelset og studios mellem to forskellige vinger. Dette læringscenter er designet til at skabe en dejlig læringsatmosfære med den største plads.

Kontor Design

Brockman

Kontor Design Som et investeringsselskab med base i minearbejde er effektivitet og produktivitet centrale aspekter i forretningsrutinen. Designet blev oprindeligt inspireret af naturen. En anden inspiration, der fremgår af designet, er vægten på geometri. Disse nøgleelementer var i forkant af designene og blev således visuelt oversat ved hjælp af geometriske og psykologiske forståelser af form og rum. Ved at opretholde prestige og omdømme i verdensklasse kommerciel bygning fødes en unik forretningsarena gennem brug af glas og stål.

Grill Restaurant

Grill

Grill Restaurant Projektomfanget ombygger det eksisterende 72 kvadratmeter store motorcykelværksted til en ny grillrestaurant. Arbejdsomfang inkluderer en komplet redesign af både det udvendige og det indvendige rum. Det ydre blev inspireret af en grill grillkobling med det enkle sort / hvide farveskema af kul. En af udfordringerne med dette projekt er at passe de aggressive programmatiske krav (40 sæder i spisepladsen) i et så lille rum. Derudover er vi nødt til at arbejde med et usædvanligt lille budget (40.000 $), der inkluderer alle nye VVS-enheder og et nyt kommercielt køkken.

Bopæl

Cheung's Residence

Bopæl Boligen er designet med enkelhed, åbenhed og naturligt lys i tankerne. Bygningens fodaftryk afspejler begrænsningen af det eksisterende sted, og det formelle udtryk menes at være rent og enkelt. Et atrium og balkon er placeret på den nordlige side af bygningen, der oplyser indgangen og spisepladsen. Der er skydevinduer i den sydlige ende af bygningen, hvor stuen og køkkenet skal maksimere naturligt lys og give rumlig fleksibilitet. Takvinduer foreslås i hele bygningen for yderligere at forstærke designideerne.

Midlertidigt Informationscenter

Temporary Information Pavilion

Midlertidigt Informationscenter Projektet er en midlertidig paviljong til brug i Trafalgar, London til forskellige funktioner og begivenheder. Den foreslåede struktur understreger forestillingen om "midlertidighed" ved at bruge genanvendelse af forsendelsescontainere som det primære byggemateriale. Dens metalliske natur er beregnet til at skabe et kontrastforhold til den eksisterende bygning, der styrker konceptets overgangskarakter. Bygningens formelle udtryk organiseres og arrangeres på en tilfældig måde og skaber et midlertidigt vartegn på stedet for at tiltrække visuel interaktion i bygningens korte levetid.