Design magasin
Design magasin
Showroom, Detailhandel, Boghandel

World Kids Books

Showroom, Detailhandel, Boghandel Inspireret af en lokal virksomhed til at skabe en bæredygtig, fuldt operationel boghandel på et lille fodaftryk, brugte RED BOX ID konceptet med en 'åben bog' til at designe en helt ny detailoplevelse, der understøtter lokalsamfundet. World Kids Books ligger i Vancouver, Canada, og er først et showroom, anden boghandel og en tredje butik. Den dristige kontrast, symmetri, rytme og pop af farve trækker folk ind og skaber et dynamisk og sjovt rum. Det er et godt eksempel på, hvordan en forretningsidé kan forbedres gennem interiørdesign.

Byfornyelse

Tahrir Square

Byfornyelse Tahrir-pladsen er rygraden i den egyptiske politiske historie, og derfor er genoplivning af byens design et politisk, miljømæssigt og socialt desideratum. Masterplanen indebærer at lukke nogle af gaderne og slå dem sammen i det eksisterende torv uden at forstyrre trafikflowet. Der blev derefter oprettet tre projekter til at rumme rekreative og kommercielle funktioner samt et mindesmærke for at markere Egypts moderne politiske historie. I planen blev der taget højde for tilstrækkelig plads til gåture og siddepladser og et højt forhold mellem grønne arealer til at introducere farve til byen.

Det Offentlige Torv

Brieven Piazza

Det Offentlige Torv Inspirationen bag dette design er hengivenheden til enkeltheden og indsigt i Mondriansk abstraktion og symbolik med et strejf af karakter og ægthed betegnet i den historiske Square Kufic kalligrafi. Dette design er en manifestation af sammenhængende fusion mellem stilarter, der går ind for budskabet om, at der er en mulighed for at blande forskellige tilsyneladende modstridende stil med hensyn til det blotte øje, mens der, når man dyver dybt ned i filosofien bag dem, ville der være ligheder, der ville resultere i et sammenhængende kunst appellerer ud over åbenlys forståelse.

Ejendomsmægler

The Float

Ejendomsmægler Vi designer arkitektur, interiør og landskab i dette projekt. Sagen er et "Realestate Agency", navnet på realestate er [Sky villa], så forestil dig konceptet med således sagsnavn som udgangspunkt. Og projektet er placeret i Xiamen centrum, forholdene omkring basen er ugunstige, der er gamle lejligheder og byggeplads, modsat er en skole, intet landskab omgivet. Til sidst, med konceptet [Float], trækker salgscenteret til en højde på 2F og skab eget landskab, en pool i stabelniveau, så salgscentret kan lide at flyde i vandet, og besøgende går over et stort areal af dammen og på tværs af stueetagen på salgskontoret, gå til bagerste trapper og gå op til salgshallen. Konstruktionen er stålkonstruktion, bygningsdesign og interiørdesign søger integration og enhed i teknikken.

Hus

Geometry Space

Hus Dette projekt er et villaprojekt beliggende i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forstæder, der er et kunstcenter i samfundet, der giver mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studie eller hjem, community scape center har en stor sø overflade , denne model er direkte langs søen. Bygningens særlige egenskaber er det indendørs rum uden søjler, der giver den største variation og kreativitet i design til indendørs rum, men også på grund af rumets frihed og variation, den indvendige struktur, designteknikken er mere variabel, den udvidelige geometri skaber interiørrum, også i tråd med de kreative ideer, der forfølges af [Art Center]. Opdelet niveau af struktur og hovedtrappe er midt i det indvendige rum, mens venstre og højre side er opdelt trappe, så i alt fem forskellige indendørs trappearealer, der forbinder rummet.

Ejendomsmægler

The Ribbon

Ejendomsmægler Såsom "Dance of the Ribbon", med åben rumlig skala, det overordnede rum er hvidt, gør brug af konceptet om møbelpostering, form et forhold, der forbinder rummet, det mest specielle er forholdet mellem væggen og skabet, integrer skrivebord med loft og jord, bryde sektion ud med uregelmæssig geometri bevidst, dækker ikke kun overdreven mængde defekter af bjælken, men viser også det moderne faktiske koncept, der viser en kurve-stil abstrakt idé om bånd gennem refleksion af lys.