Design magasin
Design magasin
Installationskunst

Inorganic Mineral

Installationskunst Inspireret af dybe følelser over for natur og oplevelse som arkitekt, fokuserer Lee Chi på skabelsen af unikke botaniske kunstinstallationer. Ved at reflektere over kunstens art og undersøge kreative teknikker omdanner Lee livsbegivenheder til formaliserede kunstværker. Temaet for denne serie af værker er at undersøge materialernes art og hvordan materialer kan rekonstrueres af det æstetiske system og et nyt perspektiv. Lee mener også, at omdefinering og genopbygning af planter og andre kunstige materialer kan få det naturlige landskab til at have en følelsesmæssig indflydelse på mennesker.

Virksomheds Re-Branding

Astra Make-up

Virksomheds Re-Branding Mærkets styrke ligger ikke kun i dets evne og vision, men også i kommunikation. Et brugervenligt katalog fyldt med stærkt produktfotografering; et forbrugerorienteret og tiltalende websted, der leverer onlinetjenester og et overblik over mærkeprodukter. Vi udviklede også et visuelt sprog i repræsentationen af brand sensation med en mode fotografering stil og en linje med frisk kommunikation i sociale medier, etablere en dialog mellem virksomheden og forbrugeren.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søger en balance mellem åbenheden og læsbarheden af humanistiske sans seriffer og en mere regelmæssig karakter af kvadrat sans serif. Selv om det oprindeligt var designet som et latinsk skrifttype, blev det tidligt besluttet, at det havde brug for en bredere dialog for at inkludere en arabisk version. Både latin og arabisk designer os den samme rationale og ideen om delt geometri. Styrken ved den parallelle designproces gør det muligt for de to sprog at have en afbalanceret harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med fælles tællere, stilkets tykkelse og buede former.

Emballage

Winetime Seafood

Emballage Pakningsdesignet til Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhed og pålidelighed, bør det adskille det positivt fra konkurrenterne, være harmonisk og forståeligt. De anvendte farver (blå, hvid og orange) skaber en kontrast, understreger vigtige elementer og reflekterer brandpositionering. Det udviklede unikke koncept skelner serien fra andre producenter. Strategien med visuel information gjorde det muligt at identificere produktsortimentet i serien, og brugen af illustrationer i stedet for fotos gjorde emballagen mere interessant.

Emballagedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballagedesign Det er inspireret af mælk, den vigtigste ingrediens. Den unikke beholderkonstruktion af mælkepakketypen afspejler produktegenskaberne og er designet til at være kendt for selv de første forbrugere. Derudover bruges materialet lavet af polyethylen (PE) og gummi (EVA) og de bløde egenskaber ved pastelfarve til at understrege, at det er et mildt produkt til børn med svag hud. Den runde form påføres på hjørnet for at sikre mor og baby.

Reklamekampagne

Feira do Alvarinho

Reklamekampagne Feira do Alvarinho er en årlig vinfest, der finder sted i Moncao, i Portugal. For at kommunikere begivenheden blev det skabt et gammelt og fiktivt rige. Med eget navn og civilisation blev kongeriget Alvarinho, udpeget således, fordi Moncao er kendt som vuggen af Alvarinho-vin, inspireret i den virkelige historie, steder, ikoniske mennesker og sagn fra Moncao. Den største udfordring ved dette projekt var at føre den ægte historie om territoriet ind i karakterdesignet.