Design magasin
Design magasin
Tws Øretelefoner

PaMu Nano

Tws Øretelefoner PaMu Nano udvikler "usynlige i øret" ørepropper skræddersyet til unge brugere og egnet til flere scenarier. Designet er baseret på mere end 5.000 brugeres øredataoptimering og sikrer endelig, at de fleste ører vil være behagelige, når de har dem på, selv når de ligger på siden. Overfladen på opladningsetuiet bruger en speciel elastisk klud til at skjule indikatorlyset gennem den integrerede emballageteknologi. Magnetisk sugning hjælper med nem betjening. BT5.0 forenkler betjeningen, samtidig med at den bevarer en hurtig og stabil forbindelse, og aptX codec sikrer højere lydkvalitet. IPX6 Vandtæt.

Tws Øretelefoner

PaMu Quiet ANC

Tws Øretelefoner PaMu Quiet ANC er et sæt aktive støjreducerende ægte trådløse høretelefoner, der effektivt kan løse eksisterende støjproblemer. Drevet af dobbelt Qualcomm flagskibs-bluetooth og digitalt uafhængigt aktivt støjreduktionschipsæt kan den totale dæmpning af PaMu Quiet ANC nå op på 40dB, hvilket effektivt kan reducere skaderne forårsaget af støj. Brugere kan skifte mellem pass-through-funktion og aktiv støjreduktion i overensstemmelse med forskellige scenarier, uanset om det er i dagligdagen eller i erhvervslivet.

Belysningsenhed

Khepri

Belysningsenhed Khepri er en gulvlampe og også en pendel, der er designet baseret på de gamle egyptere Khepri, skarabéguden for morgensolens opgang og genfødsel. Bare tryk på Khepri og lyset vil være tændt. Fra mørket til lyset, som gamle egyptere altid troede. Udviklet fra udviklingen af den egyptiske scarab-form, er Khepri udstyret med en dæmpbar LED, der reguleres af en berøringssensorkontakt, der giver tre indstillinger justerbar lysstyrke ved et tryk.

Identitet, Branding

Merlon Pub

Identitet, Branding Merlon Pub-projektet repræsenterer en hel branding og identitetsdesign af en ny catering-facilitet i Tvrda i Osijek, den gamle barokke bymidte, bygget i det 18. århundrede som en del af et stort system af strategisk befæstede byer. I forsvarsarkitekturen betyder navnet Merlon solide, opretstående hegn designet til at beskytte observatørerne og militæret på toppen af fortet.

Emballage

Oink

Emballage For at sikre kundens synlighed på markedet blev der valgt et legende udseende. Denne tilgang symboliserer alle mærkets kvaliteter, originale, lækre, traditionelle og lokale. Hovedmålet med at bruge ny produktemballage var at præsentere kundernes historie bag opdræt af sorte grise og produktion af traditionelle køddelikatesser af højeste kvalitet. Et sæt illustrationer blev skabt i linosnitteknik, som viser håndværk. Illustrationerne i sig selv præsenterer autenticitet og opfordrer kunden til at tænke på Oink-produkter, deres smag og tekstur.

Kæledyrsbærer

Pawspal

Kæledyrsbærer Pawspal Pet Carrier sparer energien og hjælper kæledyrets ejer med at levere hurtigt. For designkonceptet Pawspal kæledyrsbærer inspireret af Space Shuttle, som de kan tage deres dejlige kæledyr hen til, hvor som helst de vil. Og hvis de har et kæledyr mere, kan de placere et andet på toppen og vedhæfte hjulene forneden for at trække bærere. Udover det har Pawspal designet med intern ventilationsventilator for at være behagelig for kæledyr og nem at oplade den med USB C.