Design magasin
Design magasin
Pakke Med Skakpindekage

K & Q

Pakke Med Skakpindekage Dette er en emballagedesign til bagværk (pindekager, finansfolk). Med et forhold mellem længde og bredde på 8: 1 er siderne af disse ærmer ekstremt lange og dækket af et tavlemønster. Mønsteret fortsætter på fronten, som også har et centralt placeret vindue, gennem hvilket indholdet af ærmet kan ses. Når alle otte ærmer, der er indeholdt i dette gavesæt, er på linje, afsløres det smukke ternede mønster på et skakbræt. K & amp; Q gør din specielle lejlighed så elegant som te-tiden for en konge og dronning.

Wafer Kage Emballage

Miyabi Monaka

Wafer Kage Emballage Dette er et emballagedesign til wafer kage fyldt med bønne marmelade. Pakkerne er designet med tatamimotiver for at fremkalde et japansk rum. De kom også med et pakke-design i ærmet stil ud over pakkerne. Dette gjorde det muligt at (1) vise en traditionel pejs, et unikt træk ved en te-stue og (2) oprette te-rum i 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mått og forskellige andre størrelser. Ryggen på pakkerne er dekoreret med andre designs end tatamimotivet, så de kan sælges separat.

Fotografisk Kunst

Forgotten Paris

Fotografisk Kunst Glemt Paris er sort / hvide fotografier af de gamle undergrundsbaner i den franske hovedstad. Dette design er et repertoire af steder, som få mennesker kender, fordi de er ulovlige og vanskelige at få adgang til. Matthieu Bouvier har udforsket disse farlige steder i ti år for at opdage denne glemte fortid.

Emballerede Cocktails

Boho Ras

Emballerede Cocktails Boho Ras sælger emballerede cocktails lavet med de fineste lokale indiske spiritus. Produktet bærer en bohemsk stemning, der fanger den ukonventionelle kunstneriske livsstil, og det visuelle af produktet er den abstrakte skildring af det brummer, som forbrugeren får efter at have drukket cocktail. Det har perfekt formået at opnå midtpunktet, hvor Global og Local mødes, hvor de smelter sammen for at danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras sælger ren spiritus i 200 ml flasker og emballerede cocktails i 200 ml og 750 ml flasker.

Podcast

News app

Podcast Nyheder er en samtaleapplikation til lydinformation. Det er inspireret af iOS apple flat design med illustrationer til at illustrere informationsblokkene. Visuelt har baggrunden en elektrisk blå farve som en mission for at få blokke til at skille sig ud. Der er meget få grafiske elementer, målet om at gøre applikationen let at bruge uden at distrahere brugeren eller miste den.

Emballage Til Koreansk Helsekost

Darin

Emballage Til Koreansk Helsekost Darin er designet til at befri moderne mennesker fra modvilje mod Koreas traditionelle helsekostprodukter i træthedssamfundet, og har enkel, grafisk klarhed i at levere pakker til moderne menneskers følsomhed, i modsætning til de uudignede billeder, der er blevet brugt af traditionelle koreanske helsekostbutikker . Alle design er lavet af motiver fra blodcirkulation, hvilket visualiserer målet om at give vitalitet og sundhed til de trætte 20'erne og 30'erne.