Design magasin
Design magasin
Cannabis-Infunderede Piller

Secret Tarts

Cannabis-Infunderede Piller Secret Tarps-emballagen er lavet i den såkaldte moderniserede retro / vintage-stil med en fornemmelse af old-school-noter, så en forventning af en farmaceut-touch-berøring holder kunden fra et første øjeblik og senere, mens den detaljerede observation af de vigtigste designelementer kodes ind en holistisk struktur, der overfører det vigtigste markedsføringspunkt: dette produkt er udviklet af et farmaceut-professionelt firma og indeholder håndlavet apotek hemmelig opskrift inde.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Det nye design af Akbank Mobile-appen giver et nyt perspektiv med hensyn til social, smart, fremtidssikker og givende bankerfaring. Med det personlige områdesign på hovedsiden kan brugerne se smart indsigt for at lette deres økonomiske liv. Med denne nye designmetode taler traditionelle banktransaktioner brugerens sprog med kontakt-miniaturebilleder, forenklede handlingsstrømme og koncepter.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur lavet af syrefast rustfrit stål. Det er oplyst med programmerbare RGB LED-lamper, der gør det muligt for skulpturen at gennemgå en spektakulær metamorfose, når solen går ned. Det blev skabt som en reflektion over planternes evne til at producere ilt. Titelskoven består af 18 stålstammer / -stammer, der slutter med kroner i form af sfæriske konstruktioner, der repræsenterer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den landlige flora såvel som den, der er kendt fra bunden af søer, hav og hav

Brandidentitet

Pride

Brandidentitet For at skabe design af mærket Pride brugte teamet undersøgelsen af målgruppen på flere måder. Da teamet lavede designet af logoet og virksomhedsidentiteten, tog det hensyn til reglerne for psyko-geometri - geometriske formers indflydelse på visse psykotyper af mennesker og deres valg. Desuden skulle designet have skabt visse følelser blandt publikum. For at opnå det ønskede resultat brugte teamet reglerne for farveeffekten på en person. Generelt har resultatet haft indflydelse på designen af alle virksomhedens produkter.

Ui-Design

Moulin Rouge

Ui-Design Dette projekt er designet til folk, der ønsker at dekorere deres egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selvom de aldrig har besøgt i Moulin Rouge i Paris. Hovedformålet er at tilbyde en forbedret digital oplevelse, og alle designfaktorer er at visualisere stemningen i Moulin Rouge. Forbrugerne kan tilpasse designindstillinger og ikoner på deres favoritter med et simpelt tryk på skærmen.

Kosmetikemballage

Clive

Kosmetikemballage Konceptet med Clive-kosmetikemballage blev født til at være anderledes. Jonathan ville ikke bare oprette et andet mærke kosmetik med almindelige produkter. Han er fast besluttet på at udforske mere følsomhed og lidt mere, end han tror med hensyn til personlig pleje, adresserer han et hovedmål. Balancen mellem krop og sind. Med Hawaii-inspireret design giver kombinationen af tropiske blade, tonaliteten i havet og den taktile oplevelse af pakkerne en fornemmelse af afslapning og fred. Denne kombination gør det muligt at bringe oplevelsen fra dette sted til design.