Design magasin
Design magasin
Katalog

Classical Raya

Katalog Én ting ved Hari Raya - det er, at tidløse Raya-sange i går stadig forbliver tæt på folks hjerter indtil i dag. Hvilken bedre måde at gøre alt dette på end med et 'Classical Raya' tema? For at bringe essensen af dette tema frem, er kataloget med gavehæmmere designet til at ligne en gammel vinylplade. Vores mål var at: 1. Opret et specielt stykke design snarere end sider bestående af produktvisualer og deres respektive priser. 2. Skab niveauet for påskønnelse af klassisk musik og traditionel kunst. 3. Få Hari Rayas ånd ud.

Interaktiv Kunstinstallation

Pulse Pavilion

Interaktiv Kunstinstallation Pulse Pavilion er en interaktiv installation, der forener lys, farver, bevægelse og lyd i en multisensorisk oplevelse. På ydersiden er det en enkel sort kasse, men ved at trænge ind er man nedsænket i illusionen om, at LED-lysene, pulserende lyd og levende grafik skaber sammen. Den farverige udstillingsidentitet er skabt i paviljongens ånd ved hjælp af grafikken fra indersiden af pavillonen og en specialdesignet skrifttype.

Kommerciel Animation

Simplest Happiness

Kommerciel Animation I den kinesiske stjernetegn er 2019 svinets år, så Yen C designet det skiver af grisen, og det er en ordspil i "mange varme film" på kinesisk. De glade figurer er på linje med kanalens image og med de glade følelser, som kanalen ønsker at give til sit publikum. Videoen er en kombination af fire filmelementer. Børn, der spiller, kan bedst vise ren lykke og håbe, at publikum får den samme fornemmelse af at se filmen.

Promovering Af Begivenheder

Typographic Posters

Promovering Af Begivenheder Typografiske plakater er en samling plakater lavet i løbet af 2013 og 2015. Dette projekt involverer den eksperimentelle brug af typografi gennem brug af linjer, mønstre og isometrisk perspektiv, der genererer en unik opfattelsesmæssig oplevelse. Hver af disse plakater repræsenterer en udfordring med at kommunikere med den eneste brug af typen. 1. Plakat til at fejre Felix Beltrans 40-års jubilæum. 2. Plakat til fejring af Gestalt Institute 25-års jubilæum. 3. Plakat for at protestere over manglende 43 studerende i Mexico. 4. Plakat til designkonference Passion & Design V. 5. Julian Carillos Tretten lyd.

Bærbar Luksuskunst

Animal Instinct

Bærbar Luksuskunst NYC-billedhugger og kunstjuveler Christopher Ross's bærbare luksuskunstkollektion Animal Instinct er en serie dyreinspirerede, begrænsede udgaver, som er indviklet af kunstneren selv af antik sterlingsølv, 24 karat guld og bohemsk glas. De skulpturelle bælter skaber smarte grænser mellem kunst, smykker, haute couture og luksusdesign for unikke, provokerende udsagnsstykker, der bringer begrebet dyrekunst til kroppen. De tidløse udsagnsstykker er bemyndigende, iøjnefaldende og originale og er en udforskning af kvindelig dyreinstinkt i skulpturel form.

Digital Transformation

Tigi

Digital Transformation En af de mest ikoniske enheder inden for hårmode er ved at tage et modigt skridt ind i digital relevans. Ombygningen af professionelle dot com og Tigi Color Copyright-områder blev styret ved at kombinere skræddersyet indhold, skabt af kunstnerne, inddragelse af moderne fotografer og alligevel usete designudtryk i digitalt. Fin, men skarp kontrast mellem teknikker og håndværk. Endelig guider Tigi gennem en sund trin for trin til en sand digital transformation fra 0 til 100.