Design magasin
Design magasin
Visuel Kunst

Scarlet Ibis

Visuel Kunst Projektet er en række af digitale malerier af Scarlet Ibis og dets naturlige miljø med særlig vægt på farve og deres livlige farvetone, der intensiveres, når fuglen vokser. Værket udvikler sig blandt naturlige omgivelser, der kombinerer virkelige og imaginære elementer, der giver unikke træk. Den røde ibis er en indfødt fugl i Sydamerika, der lever på kysterne og myrerne i det nordlige Venezuela, og den livlige røde farve udgør et visuelt skue for seeren. Dette design sigter mod at fremhæve den yndefulde flyvning af den røde ibis og de livlige farver i den tropiske fauna.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Da Wanlin Art Museum var placeret på universitetet i Wuhan University, var vores kreativitet nødvendig for at afspejle følgende egenskaber: Et centralt mødested for studerende til at ære og værdsætte kunst, samtidig med at der var aspekter af et typisk kunstgalleri. Det måtte også komme som 'humanistisk'. Når universitetsstuderende står på startlinjen i deres liv, fungerer dette kunstmuseum som et åbningskapitel for studerendes kunstværdi, og kunsten ledsager dem hele livet.

Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido Mall tilbyder adskillige underholdningssteder, herunder indkøbscenter, en gågade og en esplanade. I dette design brugte designerne mønstre af et kalejdoskop med løse, farvede genstande som perler eller småsten. Kalejdoskop er afledt af det antikke græske καλός (smuk, skønhed) og εἶδος (det der ses). Derfor afspejler forskellige mønstre forskellige tjenester. Formerne ændrer sig konstant, hvilket viser, at indkøbscenteret stræber efter at overraske og fascinere besøgende.

Kommode

Black Labyrinth

Kommode Sort labyrint af Eckhard Beger til ArteNemus er en lodret kommode med 15 skuffer, der trækker inspiration fra asiatiske medicinske skabe og Bauhaus-stilen. Dens mørke arkitektoniske udseende leves op gennem lyse marquetry-stråler med tre fokuspunkter, der spejles rundt strukturen. Konceptet og mekanismen for de lodrette skuffer med deres roterende rum formidler stykket dets spændende udseende. Trestrukturen er dækket med sortfarvet finer, mens marqueteriet er lavet i flammet ahorn. Finéren olieres for at opnå en satinfinish.

Byskulpturer

Santander World

Byskulpturer Santander World er en offentlig kunstbegivenhed, der konsiterer en gruppe skulpturer, der fejrer kunst og indhyller byen Santander (Spanien) som forberedelse til verdenssejlsmesterskabet Santander 2014. Skulpturerne er 4,2 meter høje, er lavet af pladestål og hver af dem er lavet af forskellige billedkunstnere. Hver af stykkerne repræsenterer begrebskulturelt en af de 5 kontinenter. Det betyder at repræsentere kærligheden og respekten for kulturel mangfoldighed som et redskab til fred gennem forskellige kunstners øjne og vise, at samfundet glæder sig over mangfoldigheden med åbne arme.

Plakat

Chirming

Plakat Da Sook var ung, så hun en smuk fugl på bjerget, men fuglen fløj hurtigt væk, hvilket kun efterlod lyd. Hun så op på himlen for at finde fuglen, men alt hvad hun kunne se var trægrene og skov. Fuglen fortsatte med at synge, men hun vidste ikke, hvor det var. Fra meget ung var fuglen trægrene og den store skov til hende. Denne oplevelse fik hende til at visualisere lyden af fugle som skov. Lyden af fugl slapper af sind og krop. Dette fangede hendes opmærksomhed, og hun kombinerede dette med mandala, der visuelt repræsenterer helbredelse og meditation.