Design magasin
Design magasin
Opmærksomhed Og Reklamekampagne

O3JECT

Opmærksomhed Og Reklamekampagne Da privat rum vil blive en værdifuld ressource i fremtiden, er det stigende behov for at definere og designe dette rum et spørgsmål af betydning i den nuværende tidsalder. O3JECT er forpligtet til at fremstille og annoncere tapebestandigt rum som en æstetisk tiltalende påmindelse om en ukendt fremtid. En håndlavet, lukket og ledende terning, bygget efter princippet om Faraday Cage, udgør den ikoniske materialisering af et tilsyneladende utopisk rum, der er annonceret gennem et omfattende kampagnedesign.

Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Eksperimentelt typografisk projekt, der kombinerer reflektionen på et spejl med papirbogstaver, der er skåret af en af dets akse. Det resulterer i modulære kompositioner, der en gang er fotograferet antyder 3D-billeder. Projektet bruger magi og visuel modsigelse til transit fra digitalt sprog til analog verden. Konstruktion af breve på et spejl skaber nye realiteter med refleksion, som hverken er sandhed eller usandhed.

Virksomhedsidentitet

Yanolja

Virksomhedsidentitet Yanolja er Seoul-baseret nr. 1 rejseinformationsplatform, som betyder “Hej, lad os spille” på koreansk. Logotypen er designet med san-serif-font for at udtrykke et enkelt, praktisk indtryk. Ved at bruge små bogstaver kan det levere et legende og rytmisk billede sammenlignet med at anvende fed bogstaver. Mellemrummet mellem hver bogstaver revideres udsøgt for at undgå optisk illusion, og det øgede læsbarheden selv i en lille størrelse af logotype. Vi valgte omhyggeligt levende og lyse neonfarver og brugte komplementære kombinationer til at levere ekstremt sjove og poppende billeder.

Landbrugsbog

Archives

Landbrugsbog Bogen er kategoriseret efter landbrug, menneskers levebrød, landbrug og sidelinie, landbrugsfinansiering og landbrugspolitik. I form af kategoriseret design er bogen mere imødekommende for menneskers æstetiske krav. For at være tættere på filen blev der designet et fuldt lukket bogomslag. Læserne kan kun åbne bogen, når de har revet i den. Dette engagement lader læserne opleve processen med at åbne en fil. Derudover nogle gamle og smukke landbrugssymboler som Suzhou Code og nogle typografi og billede, der er brugt i bestemte aldre. De blev rekombination og anført på bogomslaget.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Dette er logoet design og branding til begivenheden "Co-Creation! Camp", som folk snakker om lokal revitalisering for fremtiden. Japan står over for hidtil uset sociale spørgsmål såsom lav fødselsrate, befolkningens aldring eller affolkning af regionen. "Co-Creation! Camp" er skabt for at udveksle deres oplysninger og hjælpe hinanden ud over de forskellige problemer for de mennesker, der er involveret i turistbranchen. Forskellige farver symboliseres hver persons vilje, og det førte mange ideer og producerede mere end 100 projekter.

Slikemballage

5 Principles

Slikemballage De 5 principper er en serie sjove og usædvanlige slikemballager med et twist. Det stammer fra selve den moderne popkultur, hovedsageligt internetpopkulturen og internetmemes. Hvert pakke-design indeholder en simpel genkendelig karakter, som folk kan forholde sig til (muskelmanden, katten, elskere og så videre) og en serie med 5 korte inspirerende eller sjove citater om ham (deraf navnet - 5 principper). Mange citater har også nogle popkulturelle referencer i dem. Det er enkelt i produktionen, men alligevel visuelt unik emballage, og det er let at udvide som en serie