Design magasin
Design magasin
Logo

N&E Audio

Logo Under processen med at omdesigne N&E logo repræsenterer N, E navnet på grundlæggerne Nelson og Edison. Så hun integrerede karaktererne i N & E og lydbølgeform for at skabe et nyt logo. Håndlavet HiFi er en unik og professionel tjenesteudbyder i Hong Kong. Hun forventede at præsentere et avanceret professionelt brand og skabe et meget relevant for branchen. Hun håber, at folk kan forstå, hvad logoet betød, når de ser på det. Cloris sagde, at udfordringen med at oprette logoet er, hvordan man gør det lettere at genkende karaktererne i N og E uden at bruge for kompliceret grafik.

Websted

Upstox

Websted Upstox var tidligere datterselskabet af RKSV en online aktiehandelsplatform. Særlige produkter designet til pro-traders og lægmand er en af de stærkeste USP for Upstox sammen med sin frihandelsplatform. Hele strategien og mærket blev konceptualiseret i designfasen i Lollypop's studio. Dybdegående konkurrenter, brugere og markedsundersøgelser hjalp med at levere løsninger, der skabte diskret identitet til webstedet. Design blev lavet interaktivt og intuitivt ved brug af brugerdefinerede illustrationer, animationer og ikoner, der hjalp med at bryde monotonien af datadrevet webside.

Webapplikation

Batchly

Webapplikation Batchly SaaS-baseret platform gør det muligt for Amazon Web Services (AWS) kunder at reducere deres omkostninger. Webappdesignet i produktet er unikt og tiltalende, da det giver brugeren mulighed for at udføre forskellige funktioner fra et enkelt punkt uden at forlade siden og overvejer også at give et fugleperspektiv over alle de data, der betyder noget for administratorerne. Fokus er også blevet givet ved at præsentere produktet via sin hjemmeside og er designet til at kommunikere dets USP i de første 5 sekunder. De her anvendte farver er levende, og ikoner og illustrationer hjælper med at gøre webstedet interaktivt.

Service

BaMirLa

Service Bamirla står for den ungarske Bátor Tábor, som er en lejr for børn med kræft eller anden kronisk sygdom. Formålet med dette design er at overføre lejrenes atmosfære til brugerne med de afrundede, legende former, brug af farver og kunsten og kunsthåndværkets karakter. Dekorationerne refererer til lejren, og de er baseret på følgende tre ideer: lejrets logo, børnenes opholdsrum og husernes grafik. Serviserne er tilbøjelige til at understøtte de sunde spisevaner, så de adopteres til at spise mindre-mere-oftere i deres dimensioner.

Prispræsentation

Awards show

Prispræsentation Denne festlige scene var designet med et unikt udseende og krævede fleksibiliteten ved at præsentere et musikshow og flere forskellige præmiepræsentationer. Sætstykkerne blev oplyst internt for at bidrage til denne fleksibilitet og inkluderede flyvende elementer som en del af det sæt, der blev fløjet under showet. Dette var en præsentation og en årlig prisceremoni for en non-profit organisation.

Flaske

North Sea Spirits

Flaske Designet af North Sea Spirits-flasken er inspireret af Sylts unikke natur og indbefatter det miljømæssige renhed og klarhed. I modsætning til andre flasker er North Sea Spirts fuldt dækket af en ufarvet overfladebelægning. Logoet indeholder Stranddistel, en blomst, der kun findes i Kampen / Sylt. Hver af de 6 smagsstoffer er defineret ved en bestemt farve, medens indholdet af de 4 blandedrikke er identisk med farven på flasken. Belægningen af overfladen leverer en blød og varm håndfølelse, og vægten tilføjer værdien opfattelse.