Design magasin
Design magasin
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Schweiziske arkitektkontor Evolution Design i samarbejde med det russiske arkitektstudie T + T arkitekter har designet et rummeligt multifunktionelt atrium ved det nye forretnings hovedkvarter i Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskellige coworking rum og en kaffebar, hvor det ophængte diamantformede mødelokale er omdrejningspunktet for den indre gårdhave. Spejlreflektioner, glaseret indre facade og brugen af planter tilføjer følelsen af rummelighed og kontinuitet.

Kontor Design

Puls

Kontor Design Det tyske ingeniørfirma Puls flyttede til nye lokaler og benyttede denne mulighed til at visualisere og stimulere en ny samarbejdskultur inden for virksomheden. Det nye kontordesign driver en kulturel ændring, hvor hold rapporterer en markant stigning i intern kommunikation, især mellem forskning og udvikling og andre afdelinger. Virksomheden har også set en stigning i spontane uformelle møder, der er kendt for at være en af de vigtigste indikatorer for succes inden for forskning og udvikling.

Boligbygning

Flexhouse

Boligbygning Flexhouse er et enebolig ved Zürich-søen i Schweiz. Bygget på en udfordrende trekantet grund, presset mellem jernbanelinjen og den lokale adgangsvej, er Flexhouse resultatet af at overvinde mange arkitektoniske udfordringer: restriktive grænseafstande og bygningsvolumen, plotets trekantede form, begrænsninger med hensyn til lokale sproglige. Den resulterende bygning med sine brede vægge i glas og en båndlignende hvid facade er så lys og mobil at se ud, at den ligner et futuristisk fartøj, der har sejlet ind fra søen og fundet sig selv et naturligt sted at anløbe.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub ligger i bjergene og søerne i det maleriske Central Schweiz som et svar på det voksende behov for fleksible og tilgængelige arbejdsområder i landdistrikterne i Schweiz. Det tilbyder lokale freelancere og små virksomheder et moderne arbejdsområde med interiører, der henter inspiration fra de steder, hvor der er indhøstet omgivelser og hylder sin industrielle fortid, mens de omfavner arten af det 21. århundredes arbejdsliv.

Kontor Design

Sberbank

Kontor Design Kompleksiteten med dette projekt var at designe en smidig arbejdsplads af enorm størrelse inden for en meget begrænset tidsramme og at holde de fysiske og følelsesmæssige behov hos kontorbrugere altid i hjertet af designet. Med det nye kontordesign har Sberbank sat de første skridt hen imod modernisering af deres arbejdsplads-koncept. Det nye kontordesign sætter personalet i stand til at udføre deres opgaver i det bedst egnede arbejdsmiljø og skaber en helt ny arkitektonisk identitet for den førende finansielle institution i Rusland og Østeuropa.

Kontor

HB Reavis London

Kontor Hovedkvarteret til HB Reavis UK er designet efter IWBIs WELL Building Standard og er rettet mod at fremme et projektbaseret arbejde, der tilskynder til nedbrydning af afdelingssiloer og gør arbejdet på tværs af forskellige teams enklere og mere tilgængeligt. I henhold til WELL Building Standard er design af arbejdspladsen også rettet mod de sundhedsmæssige problemer, der er forbundet med moderne kontorer, såsom manglende mobilitet, dårlig belysning, dårlig luftkvalitet, begrænset madvalg og stress.