Design magasin
Design magasin
Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo-skrivebord er ønsket om at udtrykke karakter gennem formenes minimalisme. Dens tynde vandrette linjer og vinklede metalben skaber et kraftfuldt visuelt billede. Den øverste hylde giver dig mulighed for at placere papirvarer, så det ikke forstyrrer, mens du arbejder. En skjult bakke på overfladen til tilslutning af enheder opretholder en ren æstetik. Bordpladen lavet af naturlig finer bærer varmen i den naturlige træstruktur. Skrivebordet opretholder en upåklagelig balance takket være harmonisk udvalgte materialer, funktionalitet og praktisk kombination med æstetik i regelmæssige og strenge former.

Hjemmelavet Pastamaskine

Hidro Mamma Mia

Hjemmelavet Pastamaskine Hidro Mama Mia er en socio-kulturel redning gennem italiensk gastronomi. Ekstremt let at bruge, det er let og kompakt, let at opbevare og transportere. Det giver sikker høj produktivitet, hvilket giver en behagelig madlavningsoplevelse til familien i hverdagens liv og venners interaktion. Motoren er fuldstændigt integreret i transmissionssættet og tilbyder kraft, robusthed og sikker anvendelse, hvilket også giver nem rengøring og support. Det skærer dejen med forskellig tykkelse og kan tilberede en række retter: pasta, nudler, lasagne, brød, wienerbrød, pizza og mere.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med high-tech alle digitale gadgets, fladhed af berøringsskærme og rationelle køretøjer med en enkelt lydstyrke, er Brescia Hommage-projektet en old-school to-personers hyperbil designundersøgelse, der er tænkt som fejring til en æra, hvor elegant enkelhed, high-touch materialitet, rå magt, ren skønhed og den direkte forbindelse mellem menneske og maskine var spillet. En tid, hvor modige og geniale mænd som Ettore Bugatti selv skabte mobile enheder, der forbløffet verden.

Svømmebassiner

Termalija Family Wellness

Svømmebassiner Termalija Family Wellness er den seneste i den serie af projekter, som Enota har bygget på Terme Olimia i de sidste femten år og afslutter den komplette omdannelse af spa-komplekset. Set fra afstand er formen, farven og skalaen på den nye sammenklyngede struktur af tetrahedrale volumener en fortsættelse af klyngen i de omkringliggende landdistrikter, der strækker sig visuelt ind i hjertet af komplekset. Det nye tag fungerer som en stor sommerskygge og bruger ikke noget af det dyrebare udvendige rum.

Automatisk Juicer Maskine

Toromac

Automatisk Juicer Maskine Toromac er specielt designet med sit kraftfulde look for at give en ny måde at konsumere friskpresset appelsinsaft på. Lavet til maksimal juiceekstraktion, det er til restauranter, cafeteriaer og supermarkeder, og dens premium design tillader en venlig oplevelse, der leverer smag, sundhed og hygiejne. Det har et innovativt system, der skærer frugten lodret og klemmer halvdelene ved roterende tryk. Dette betyder, at maksimal ydeevne opnås uden at klemme eller røre ved skallen.

Ølmærke

Carnetel

Ølmærke Et ølmærkedesign i jugendstil. Ølmærket indeholder også mange detaljer om brygningsprocessen. Designet passer også på to forskellige flasker. Dette kan gøres ganske enkelt ved at udskrive designet på 100 procent skærm og 70 procent størrelse. Etiketten er forbundet til en database, som sikrer, at hver flaske får et unikt udfyldningsnummer.