Design magasin
Design magasin
Saftige Dedikerede Vokse Kasse

Bloom

Saftige Dedikerede Vokse Kasse Bloom er en saftig dedikeret voksekasse, der fungerer som et stilfuldt hjemmemøbler. Det giver perfekte vækstbetingelser for sukkulenter. Hovedformålet med produktet er at udfylde det ønske og pleje, som bor i byområder med mindre miljøvenlig adgang. Bylivet har mange udfordringer i hverdagen. Det får folk til at ignorere deres natur. Bloom sigter mod at være broen mellem forbrugerne og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatiseret, det sigter mod at hjælpe forbrugerne. Applikationssupporten giver brugerne mulighed for at gribe ind med deres planter, som giver dem mulighed for at pleje.

Kapel

Coast Whale

Kapel Den bioniske form af hvalen blev dette kapels sprog. En hval strandet ved Islands kyst. En person kan komme ind i kroppen via en lav fiskestare og opleve perspektivet af en hval, der ser på havet, hvor det er lettere for mennesker at reflektere over forsømmelsen af miljøforringelse. Den bærende struktur falder på stranden for at sikre minimal skade på det naturlige miljø. Naturlige og miljøvenlige materialer gør dette projekt til en turistdestination, der kræver miljøbeskyttelse.

Transformativt Dæk

T Razr

Transformativt Dæk I den nærmeste fremtid står blomstringen af udvikling af elektrisk transport for døren. Som autodele-producent tænker Maxxis fortsat på, hvordan den kan designe et gennemførligt smart system, der kan deltage i denne tendens og endda hjælpe med at fremskynde det. T Razr er et smart dæk udviklet til behovet. Dens indbyggede sensorer registrerer aktivt forskellige kørselsforhold og giver aktive signaler til at transformere dækket. De forstørrede slidbaner strækker sig og ændrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trækkraftens ydeevne.

Teproducent

Grundig Serenity

Teproducent Serenity er en moderne teproducent, der fokuserer på gledelig brugeroplevelse. Projektet fokuserer for det meste på æstetiske elementer og brugeroplevelse, da hovedmålet antyder, at produktet er forskelligt fra de eksisterende produkter. Teproducentens dokke er mindre end kroppen, som gør det muligt for produktet at se over jorden, der bringer unik identitet. Let buet krop kombineret med skiver på overflader understøtter også produktets unikke identitet.

Lysekrone

Lory Duck

Lysekrone Lory Duck er designet som et ophængssystem samlet fra moduler lavet af messing og epoxyglas, der hver ligner en ænder, der glider ubesværet gennem kølige farvande. Modulerne tilbyder også konfigurerbarhed; med et tryk kan hver justeres til at vende mod enhver retning og hænge i enhver højde. Lampens grundform blev født relativt hurtigt. Dog havde det brug for måneder med forskning og udvikling med utallige prototyper for at skabe den perfekte balance og det bedste udseende fra alle mulige vinkler.

Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.