Design magasin
Design magasin
Sommerhus

Chapel on the Hill

Sommerhus Efter at have været forladt i mere end 40 år er et faldet metodistekapel i det nordlige England omdannet til et selvhusholdende sommerhus til 7 personer. Arkitekterne har bevaret de originale egenskaber - de høje gotiske vinduer og den største forsamlingshus - og forvandlet kapellet til et harmonisk og behageligt rum oversvømmet af dagslys. Denne bygning fra det 19. århundrede ligger i et landligt engelsk landskab med panoramaudsigt til de bølgende bakker og det smukke landskab.

Kontor

Blossom

Kontor Selvom det er et kontor, bruger den dristige kombination af forskellige materialer, og den grønne plantestruktur giver en følelse af perspektiv i løbet af dagen. Designeren giver kun plads, og rumets vitalitet afhænger stadig af ejeren ved at bruge naturens magt og designerens unikke stil! Kontoret er ikke længere en enkelt funktion, designet er mere diversificeret, og det vil blive brugt i et stort og åbent rum til at skabe forskellige muligheder mellem mennesker og miljø.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen lader designerne designet ikke kun den rumlige opdeling af interiøret, men en forbindelse mellem byen / rummet / folket sammen, så lavmiljøet og rummet ikke kommer i konflikt i byen, dagtimerne er en skjult facade på gaden, nat. Derefter bliver det en glaslysboks i en by.

Emballagedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballagedesign Det er inspireret af mælk, den vigtigste ingrediens. Den unikke beholderkonstruktion af mælkepakketypen afspejler produktegenskaberne og er designet til at være kendt for selv de første forbrugere. Derudover bruges materialet lavet af polyethylen (PE) og gummi (EVA) og de bløde egenskaber ved pastelfarve til at understrege, at det er et mildt produkt til børn med svag hud. Den runde form påføres på hjørnet for at sikre mor og baby.

Spisestue

Elizabeth's Tree House

Spisestue En demonstration af arkitekturens rolle i helingsprocessen, Elizabeth's Tree House er en ny spisepavillon for terapeutisk lejr i Kildare. Betjener børn, der er kommet efter alvorlige sygdomme, danner rummet en træoase midt i en egeskov. Et dynamisk, men alligevel funktionelt tømmerdiagrid-system inkluderer et udtryksfuldt tag, omfattende ruder og en farverig lerkbeklædning, hvilket skaber en indvendig spiseplads, der danner en dialog med den omkringliggende sø og skov. Dyb forbindelse med naturen på alle niveauer fremmer brugerkomfort, afslapning, helbredelse og fortryllelse.

Multi Kommerciel Plads

La Moitie

Multi Kommerciel Plads Navnet på projektet La Moitie stammer fra den franske oversættelse af halvdelen, og designet reflekterer det passende ved den balance, der er skabt mellem modsatte elementer: firkant og cirkel, lys og mørk. I betragtning af den begrænsede plads forsøgte teamet at etablere både en forbindelse og en opdeling mellem de to separate detailområder ved anvendelse af to modsatte farver. Mens grænsen mellem det lyserøde og sorte rum er klar, men også sløret i forskellige perspektiver. En spiraltrappe, halvrosa og halv sort, er placeret i midten af butikken og giver.