Design magasin
Design magasin
Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.

Flagskibsbutik

WADA Sports

Flagskibsbutik For at fejre 30-års jubilæum flytter WADA Sports til et nybygget hovedkontor og flagskibsbutik. Indersiden af butikken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur, der understøtter bygningen. Bælg den elliptiske struktur, racketprodukterne er rettet op i en specielt designet armatur. Rackets er arrangeret i serie og gøres nemme at tage på hånden en efter en. Ovenfor bruges den elliptiske form som en visning af forskellige værdifulde vintage og moderne rackets indsamlet fra hele landet og omdanner butikens indre til et rackets museum.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge er et design til Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolen ønskede en ny modtagelse, konsultation og konferencelokaler i et smalt 110 kvadrat værelse med lavt loft. Dette design foreslår en åben plads markeret med en skarp trekantet modtagelse og informationstæller, der opdeler rummet i funktionelle enheder. Tælleren er dækket af et gradvis stigende hvidt metallisk ark. Denne kombination er kopieret med spejle i baghaven væggen og et reflekterende aluminium paneler i loftet, der udvider rummet til større dimensioner.

Showroom

Origami Ark

Showroom Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion er et showroom til fremstilling af Sansho læder i Himeji, Japan. Udfordringen var at skabe et rum, der er i stand til at vise mere end 3000 produkter i et meget begrænset område, og få kunden til at forstå den enorme række produkter, når han besøger showroom. Origami Ark bruger 83 små enheder på 1,5x1,5x2 m3 kombineret uregelmæssigt for at skabe en stor tredimensionel labyrint og giver besøgende og oplevelse, der ligner udforskning af et jungle-gymnastiksal.

Kontorbygning

The PolyCuboid

Kontorbygning PolyCuboid er den nye hovedkontorbygning for TIA, et firma, der leverer forsikringstjenester. Den første sal var formet af grænserne for stedet og vandrøret på 700 mm i diameter, der krydser stedet underjordisk begrænsende fundament. Den metalliske struktur opløses i sammensætningens forskellige blokke. Søjlerne og bjælkerne forsvinder fra rumsyntaxen og projicerer indtrykket af en genstand, mens de også fjerner en bygnings. Det volumetriske design er inspireret af TIAs logo, der forvandler selve bygningen til et ikon, der repræsenterer virksomheden.

Skole

Kawaii : Cute

Skole Denne Toshin Satellite Preparatory School er omgivet af nærliggende pigens gymnasier og drager fordel af sin strategiske beliggenhed på en travl shoppinggade for at vise et unikt uddannelsesmæssigt design. Matchende bekvemmelighed for hårde studier og en afslappet atmosfære for sjov, det fremmer den feminine karakter af sine brugere og tilbyder en alternativ materialisering til det abstrakte koncept af "Kawaii", der stort set bruges af Schoolgirls. Værelserne til klaser og klasser på denne skole har form af det ottekantede gavlhus som illustreret i børns billedbog.