Design magasin
Design magasin
Ophold

Panorama Villa

Ophold Med undtagelse af strukturen i en typisk Mani-landsby er konceptet opfattet som en række individuelle stenfragmenter, der drejer sig om atrium, indgang og opholdsrum. De uslebne mængder af boligen åbner en dialog med deres naturlige omgivelser, mens rytmen i deres åbninger enten sikrer privatlivets fred eller inviterer til panoramaudsigt over horisonten og konstruerer en direkte oplevelse af successive og mangfoldige fortællinger. Villaen er beliggende i Navarino Residences, en samling af luksusvillaer til privat ejerskab i hjertet af Navarino Dunes resort.

Bayersk Ølemballagedesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ølemballagedesign I middelalderen lod lokale bryggerier deres øl alder i over 600 år gamle klippeskårne under Nürnberg-slottet. Til ære for denne historie tager emballagen til "AEcht Nuernberger Kellerbier" et autentisk blik tilbage i tiden. Ølmærket viser en håndtegning af slottet, der sidder på sten og en trætønde i kælderen, indrammet af skrifttyper i vintage-stil. Forseglingsmærket med virksomhedens varemærke "St. Mauritius" og den kobberfarvede kronekork formidler håndværk og tillid.

Salgscenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Salgscenter Designet kombinerer det nordøstlige folk med mildhed og nåde i Syd for at lade livet fyldt med inkluderende. Det smarte design og det kompakte layout udvider den indvendige arkitektur. Designeren bruger enkle og internationale designfærdigheder med rene elementer og almindelige materialer, der gør rummet naturligt, afslappet og unikt. Designet er et salgscenter på 600 kvadratmeter, det sigter mod at designe et moderne orientalsk kaldesalgscenter, der gør beboerens hjerte stille og kasserer det udvendige støjende. Bliv langsom og nyd skønhedslivet.

Salgscenter

Yango Poly Kuliang Hill

Salgscenter Dette design sigter mod at undersøge, hvordan man bringer en glædelig oplevelse af forstæder idyllisk liv, der får folk til at forfølge et godt liv og får folket til at bevæge sig mod den orientalske poetiske bolig. Designeren bruger en moderne og enkel designfærdighed med naturlige og almindelige materialer. Med fokus på ånden og forsømmelse af formen blander designet elementerne i landskabet Zen og tekultur, fiskernes elskede følelser, oliepapirparaply. Gennem detaljerne håndterer det balance mellem funktion og æstetik og gør den levende kunstnerisk.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Designet bruger designteknikker med formel balance som aixs til at formidle den orientalske kunstneriske opfattelse. Det vedtager elementer af bambus, orkidé, blomme og landskab. Den enkle skærm er dannet ved at forlænge bambusformen ved at trække betonformen, og den stopper, hvor den skal stoppe. Opholds- og spisestueindretninger af op og ned definerer pladsgrænsen og legemliggør det orientalske perspektiv rumlige, som er sparsomt og patchwork. Omkring temaet om at leve simpelt og rejse let, De bevægelige linjer er klare, det er et nyt forsøg på folks beboelsesmiljø.

Skønhedssalon Branding

Silk Royalty

Skønhedssalon Branding Målet med branding-processen er at placere mærket i high-end kategorien ved at tage et kig og en fornemmelse af at tilpasse sig de globale tendenser inden for makeup og hudpleje. Elegant i indvendigt og udvendigt og tilbyder kunderne et luksuriøst tilflugtssted for at trække sig tilbage til egenpleje og forlade fornyet. At kommunikere oplevelsen til forbrugerne med succes var indlejret i designprocessen. Derfor er Alharir Salon blevet udviklet, der udtrykker kvindelighed, visuelle elementer, overdådige farver og teksturer med opmærksomhed på de fine detaljer for at tilføje mere selvtillid og komfort.