Design magasin
Design magasin
Lejlighed

Nishisando Terrace

Lejlighed Dette ejerlejlighed sammensat af 4 lavere etager i tre etager og står på stedet nær midtbyen. Cedergitteret, der omgiver uden for bygningen, beskytter privatlivets fred og undgår nedbrydning af bygningskroppen på grund af direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske plan, spiral 3D-konstruktion, der er lavet ved at forbinde privat have med forskellige niveauer, fører hvert værelse og trappehal til, at volumenet af denne bygning maksimeres. Ændringen af cedertavlernes facade og kontrollerede proportioner kan lade denne bygning fortsætte med at være organisk og blande sig med øjeblikkelige ændringer i byen.

Familie Indkøbscenter

Funlife Plaza

Familie Indkøbscenter Funlife Plaza er et familiecenter for børn fritid og uddannelse. Formålet er at skabe en racerbilkorridor, som børnene kan køre biler under forældrenes indkøb, et træhus for børn, der holder øje med og leger inde, et "lego" loft med skjult indkøbscentrenavn for at inspirere børns fantasi. Enkel hvid baggrund med rød, gul og blå, lad børnene tegne og farve det på vægge, gulve og toilet!

Indretning

Suzhou MZS Design College

Indretning Dette projekt er beliggende i Suzhou, som er velkendt af det traditionelle kinesiske havedesign. Designeren stræbte efter at samle både hendes modernistiske følelser såvel som Suzhou-folketalen. Designet tager tegn fra traditionel Suzhou-arkitektur med brugen af hvidkalkede gipsvægge, månedøre og indviklet havearkitektur for at genoverveje Suzhou-folketalen i en moderne sammenhæng. Møbler blev genoprettet med genanvendte grene, bambus og halstove med studerendes deltagelse, hvilket gav dette uddannelsesrum den særlige betydning.

Messaging Stol

Kepler 186f

Messaging Stol Strukturel basis for Kepler-186f lænestol er en gitter, loddet af en ståltråd, hvortil de elementer, der er skåret ud af eg, er fastgjort ved hjælp af messingærmer. Forskellige muligheder for brug af armatur kombineres i harmoni med træudskærings- og juvelerelementer. Dette kunstobjekt repræsenterer et eksperiment, hvor forskellige æstetiske principper kombineres. Det kunne beskrives som "barbarisk eller ny barok", hvor de grove og de udsøgte former kombineres. Som et resultat af improvisation blev Kepler flerlags, omsluttet af underteksterne og nye detaljer.

Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designmæssigt bruger IOU 3D-simuleringssoftware til at oprette parametriske modeller svarende til den stil, som Zaha Hadid vandt over arkitekturens verden. Materielt viser IOU eksklusive varer i titanium med 18 karat guldlogoer. Titanium er hotteste i smykker, men svært at arbejde med. Dens unikke kvaliteter gør stykkerne ikke kun meget lette, men giver mulighed for at gøre dem næsten enhver farve i spektret.

Følg Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Følg Fokus Ad-On ND LensGear justerer selvcentreret nøjagtigt til linser med forskellige diametre. ND LensGear-serien dækker alle linser som ingen andre tilgængelige LensGear. Ingen skæring og ingen bøjning: Ingen flere skruetrækkere, slidte bælter eller irriterende rester af stropper, der stikker ud. Alt passer som en charme. Og et andet plus, det er værktøjsfrit! Takket være det smarte design centrerer det sig blidt og fast omkring linsen.