Design magasin
Design magasin
Showroom

Origami Ark

Showroom Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion er et showroom til fremstilling af Sansho læder i Himeji, Japan. Udfordringen var at skabe et rum, der er i stand til at vise mere end 3000 produkter i et meget begrænset område, og få kunden til at forstå den enorme række produkter, når han besøger showroom. Origami Ark bruger 83 små enheder på 1,5x1,5x2 m3 kombineret uregelmæssigt for at skabe en stor tredimensionel labyrint og giver besøgende og oplevelse, der ligner udforskning af et jungle-gymnastiksal.

Kontorbygning

The PolyCuboid

Kontorbygning PolyCuboid er den nye hovedkontorbygning for TIA, et firma, der leverer forsikringstjenester. Den første sal var formet af grænserne for stedet og vandrøret på 700 mm i diameter, der krydser stedet underjordisk begrænsende fundament. Den metalliske struktur opløses i sammensætningens forskellige blokke. Søjlerne og bjælkerne forsvinder fra rumsyntaxen og projicerer indtrykket af en genstand, mens de også fjerner en bygnings. Det volumetriske design er inspireret af TIAs logo, der forvandler selve bygningen til et ikon, der repræsenterer virksomheden.

Skole

Kawaii : Cute

Skole Denne Toshin Satellite Preparatory School er omgivet af nærliggende pigens gymnasier og drager fordel af sin strategiske beliggenhed på en travl shoppinggade for at vise et unikt uddannelsesmæssigt design. Matchende bekvemmelighed for hårde studier og en afslappet atmosfære for sjov, det fremmer den feminine karakter af sine brugere og tilbyder en alternativ materialisering til det abstrakte koncept af "Kawaii", der stort set bruges af Schoolgirls. Værelserne til klaser og klasser på denne skole har form af det ottekantede gavlhus som illustreret i børns billedbog.

Urologiklinik

The Panelarium

Urologiklinik Panelarium er det nye klinikrum for Dr. Matsubara, en af få kirurger, der er certificeret til at betjene da Vinci-robotkirurgisystemer. Designet er inspireret af den digitale verden. De binære systemkomponenter 0 og 1 blev interpoleret i det hvide rum og udformet af paneler, der stikker ud fra vægge og loft. Gulvet følger også det samme designaspekt. Selv om deres tilfældige udseende er funktionelle, bliver de til skilte, bænke, skranker, boghylder og endda dørhåndtag, og vigtigst af alt er øjenblindere der sikrer et minimum privatliv for patienterne.

Udon Restaurant Og Butik

Inami Koro

Udon Restaurant Og Butik Hvordan kan arkitektur repræsentere et kulinarisk koncept? The Edge of the Wood er et forsøg på at besvare dette spørgsmål. Inami Koro opfinder den traditionelle japanske Udon-skål, mens den almindelige teknikker til forberedelse bevares. Den nye bygning afspejler deres tilgang ved at revidere de traditionelle japanske trækonstruktioner. Alle konturlinjer, der udtrykker bygningens form, blev forenklet. Dette inkluderer glasrammen, der er skjult inden i de tynde træstolper, tag- og loftshældningen drejet, og kanterne på lodrette vægge udtrykkes alle med en enkelt linje.

Apotek

The Cutting Edge

Apotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.