Design magasin
Design magasin
Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søger en balance mellem åbenheden og læsbarheden af humanistiske sans seriffer og en mere regelmæssig karakter af kvadrat sans serif. Selv om det oprindeligt var designet som et latinsk skrifttype, blev det tidligt besluttet, at det havde brug for en bredere dialog for at inkludere en arabisk version. Både latin og arabisk designer os den samme rationale og ideen om delt geometri. Styrken ved den parallelle designproces gør det muligt for de to sprog at have en afbalanceret harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med fælles tællere, stilkets tykkelse og buede former.

Opgavelampe

Pluto

Opgavelampe Pluto holder fokus fast på stil. Den kompakte, aerodynamiske cylinder kredses af et elegant håndtag, der ligger på en vinklet stativbase, hvilket gør det lettere at placere med sit bløde, men fokuserede lys med præcision. Dens form blev inspireret af teleskoper, men i stedet søger den at fokusere på jorden i stedet for stjernerne. Oprettet med 3d-udskrivning med majsbaseret plast er det unikt, ikke kun til brug af 3d-printere på en industriel måde, men også miljøvenligt.

Emballage

Winetime Seafood

Emballage Pakningsdesignet til Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhed og pålidelighed, bør det adskille det positivt fra konkurrenterne, være harmonisk og forståeligt. De anvendte farver (blå, hvid og orange) skaber en kontrast, understreger vigtige elementer og reflekterer brandpositionering. Det udviklede unikke koncept skelner serien fra andre producenter. Strategien med visuel information gjorde det muligt at identificere produktsortimentet i serien, og brugen af illustrationer i stedet for fotos gjorde emballagen mere interessant.

Lampe

Mobius

Lampe Mobius-ringen giver inspiration til design af Mobius-lamper. Én lampestripe kan have to skyggeoverflader (dvs. tosidet overflade), den forreste og den modsatte, hvilket vil tilfredsstille den samlede lysbehov. Dens specielle og enkle form indeholder mystisk matematisk skønhed. Derfor vil mere rytmisk skønhed blive bragt til hjemmet.

Halskæde Og Øreringe Sæt

Ocean Waves

Halskæde Og Øreringe Sæt Oceanic bølger halskæde er et smukt stykke moderne smykker. Designets grundlæggende inspiration er havet. Det er vidunder, vitalitet og renhed er de vigtigste elementer, der projiceres i halskæden. Designeren har brugt en god balance mellem blå og hvid til at præsentere en vision om sprøjtende bølger i havet. Det er håndlavet i 18 K hvidt guld og pyntet med diamanter og blå safir. Halskæden er ret stor, men alligevel delikat. Det er designet til at matche alle former for tøj, men er mere egnet til at blive parret med en halsudskæring, som det ikke vil overlappe hinanden.

Udstilling

City Details

Udstilling Udstillingsvinduet med designløsninger til hardscape-elementer Citydetaljer blev afholdt fra oktober 3. til 5. oktober 2019 i Moskva. Avancerede koncepter af hardscape-elementer, sports- og legepladser, belysningsløsninger og funktionelle bykunstobjekter blev præsenteret på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskabende løsning blev brugt til at organisere udstillingsområdet, hvor der i stedet for endda rækker med udstillingsboder blev bygget byens fungerende miniatyrmodel med alle de specifikke komponenter, såsom: torvet, gader, en offentlig have.