Design magasin
Design magasin
Emballerede Cocktails

Boho Ras

Emballerede Cocktails Boho Ras sælger emballerede cocktails lavet med de fineste lokale indiske spiritus. Produktet bærer en bohemsk stemning, der fanger den ukonventionelle kunstneriske livsstil, og det visuelle af produktet er den abstrakte skildring af det brummer, som forbrugeren får efter at have drukket cocktail. Det har perfekt formået at opnå midtpunktet, hvor Global og Local mødes, hvor de smelter sammen for at danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras sælger ren spiritus i 200 ml flasker og emballerede cocktails i 200 ml og 750 ml flasker.

Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var at løse problemer i hundeopdræt 1-personers husstande. Hjørnedyrs angstforstyrrelser og fysiologiske problemer stammer fra langvarig periode med plejere fravær. På grund af deres små opholdsrum delte plejepersonerne et levende miljø med ledsagende dyr, hvilket forårsagede sanitære problemer. Inspireret fra smertepunkterne kom designeren med en plejrobot, der 1. spiller og interagerer med ledsagerdyr ved at kaste godbidder, 2. rydder op i støv og krummer efter indendørs aktiviteter, og 3. indtager lugt og hår når ledsager dyr tager hvile.

Chaiselongekoncept

Dhyan

Chaiselongekoncept Dyhan lounge-koncept kombinerer moderne design med traditionelle østlige ideer og principper for indre fred ved at forbinde med naturen. Ved hjælp af Lingam som forminspiration og Bodhi-træet og de japanske haver som grundlag i konceptets moduler, omdanner Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofier til forskellige konfigurationer, så brugeren kan vælge sin / hendes vej til zen / afslapning. Vand-dam-tilstand omgiver brugeren med et vandfald og dam, mens haven-tilstand omgiver brugeren med grønne omgivelser. Standardtilstanden indeholder lagerområder under en platform, der fungerer som en hylde.

Boligenheder

The Square

Boligenheder Designideen var at studere arkitektoniske relationer mellem forskellige former, der er sammensat sammen for at skabe som bevægelige enheder. Projektet består af 6 enheder hver og en er 2 forsendelsescontainere, der er fastgjort over hinanden og danner en L-formmasse. Disse L-formede enheder er fastgjort i overlappende positioner, hvilket skaber hulrum og solidt for at give en følelse af bevægelse og for at give tilstrækkelig dagslys og en god ventilation miljø. Det vigtigste designmål var at skabe et lille hus for dem, der overnatter i gaderne uden hjem eller husly.

Podcast

News app

Podcast Nyheder er en samtaleapplikation til lydinformation. Det er inspireret af iOS apple flat design med illustrationer til at illustrere informationsblokkene. Visuelt har baggrunden en elektrisk blå farve som en mission for at få blokke til at skille sig ud. Der er meget få grafiske elementer, målet om at gøre applikationen let at bruge uden at distrahere brugeren eller miste den.

Adgangskontrol Med 3D Ansigtsgenkendelse

Ezalor

Adgangskontrol Med 3D Ansigtsgenkendelse Mød den multiple sensor og kameraets adgangskontrolsystem, Ezalor. Algoritmer og lokal computing er konstrueret til privatlivets fred. Anti-spoofing-teknologien på det økonomiske niveau forhindrer falske ansigtsmasker. Blød reflekterende belysning bringer komfort. Med et øjeblik kan brugerne let få adgang til det sted, de elsker. Dens no-touch-godkendelse sikrer hygiejne.