Design magasin
Design magasin
Websted

Tailor Made Fragrance

Websted Tailor Made Fragrance blev født af erfaringerne fra et italiensk firma, der er specialiseret i udvikling og produktion af primær emballage til sektorer duft, hudpleje, farvekosmetik og duft til hjemmet. Webgriffes rolle var at understøtte kundens forretningsstrategi ved at designe en løsning, der favoriserede brand Awareness og lanceringen af den nye Business Unit, der var koncentreret om at lade brugerne skabe deres unikke og fuldt tilpassede parfume, affyrer et skridt i en bred proces med industriel vækst og segmentering af B2B-udbuddet.

Luftkvalitetskontrol

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontrol Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid, der integrerer boligindretningen med både elegance og stil. Det bringer humaniseret teknologi og innovation gennem funktioner, der styrer temperatur og luftkvalitetsrensning med belysning og vase til rumindretning. Velforeningen ankommer gennem sensorteknologi, der kan læse miljøet og holde den lokale temperatur og fugtighed stabil, ifølge tidligere opsætning foretaget af MideaApp.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigationsrobot til hospitalets logistik. Det er et produktservicesystem til at udføre sikre effektive leverancer, hvilket reducerer sundhedspersonens chancer for at blive udsat for at blive syge, begrænse pandemisygdomme mellem hospitalets personale og patienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjælper med at håndtere hospitalsleverancer med let adgang og sikkerhed ved hjælp af ukompliceret brugerinteraktion gennem den venlige teknologi. Robotenhederne har evnen til at bevæge sig autonomt ind i indemiljøet og har synkroniseret flow med lignende enheder og være i stand til at arbejde sammen med teamet.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset optrådte af kærlighed og kærlighed - et kærligt par med tre børn. Husets DNA inkluderer strukturering af æstetiske principper, der finder inspiration i ukrainsk historie og kultur inspireret af japansk visdom. Jordens element som materiale gør sig gjeldende i strukturelle aspekter af hjemmet, såsom det originale stråtag og i de smukke og tætte strukturerede lervægge. Ideen om at hylde, som et grundlæggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjældent og dyrt. Dens aroma kan kun opnås ved forbrænding eller ekstraktion, anvendes indendørs og ydes af få brugere. For at bryde disse begrænsninger oprettes en smart aromadiffusor og naturlige håndlavede agarwoodtabletter efter 3 års indsats med over 60 designs, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Det demonstrerer en ny mulig forretningsmodel og bruger kontekst til agarwood industri. Brugere kan blot indsætte diffusor inde i en bil, tilpasse tid, tæthed og variation af aroma med lethed og nyde den overvældende aromaterapi, uanset hvor de går, og når de kører.

Klimaanlæg

Midea Sensia HW

Klimaanlæg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måde at afsløre dekorationsgenstanden på. Udover luftstrømningseffektiviteten og stilheden præsenterer det det innovative berøringspanel, der giver adgang til funktioner og lynets farver og intensitet. Farveterapi hjælper anti-stress processen, trender innovative produkter på begge måder, velvære og æstetik. Ud over de forskellige æstetik integrerer dens former boligindretningen med både elegance og stil og værdsætter huset ved indirekte lys.