Design magasin
Design magasin
Udstillingsdesign

Tape Art

Udstillingsdesign I 2019 udløste en visuel fest af linjer, farvestoffer og fluorescens Taipei. Det var Tape That Art Exhibition arrangeret af FunDesign.tv og Tape That Collective. En række projekter med usædvanlige ideer og teknikker blev præsenteret i 8 tapekunstinstallationer og udstillet over 40 båndmalerier sammen med videoer af kunstnerens arbejde i fortiden. De tilføjede også strålende lyde og lys for at gøre begivenheden til et fordybende kunstmiljø, og materialer, de anvendte, indeholdt tekstilbånd, kanaltape, papirbånd, emballageaktiviteter, plastbånd og folier.

Frisørsalon

Vibrant

Frisørsalon Med at fange essensen af det botaniske billede blev himmelhaven skabt i hele gangen, byder gæsterne straks velkommen til at basbe sig under, bevæge sig væk fra mængden og byde dem velkommen fra indgangen. Kigger længere ind i rummet, det indsnævre layout strækker sig opad med detaljerede gyldne touch-ups. Botaniske metaforer udtrykkes stadig livligt i hele rummet, hvilket erstatter den travle støj, der kommer fra gaderne, og her bliver en hemmelig have.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søgte inspiration fra bylandskabet. Landskaber med hektisk byrum blev derved 'udvidet' til beboelsesområdet, karakteriseret af projektet af Metropolitan-tema. Mørke farver blev fremhævet af lys for at skabe pragtfulde visuelle effekter og atmosfære. Ved at vedtage mosaik, malerier og digitale prints med højhuse blev indtryk af en moderne by bragt ind i det indre. Designeren lægger stor vægt på fysisk planlægning, især fokuseret på funktionalitet. Resultatet blev et stilfuldt og luksuriøst hjem, der var rummeligt nok til at servere 7 personer.

Installationskunst

Inorganic Mineral

Installationskunst Inspireret af dybe følelser over for natur og oplevelse som arkitekt, fokuserer Lee Chi på skabelsen af unikke botaniske kunstinstallationer. Ved at reflektere over kunstens art og undersøge kreative teknikker omdanner Lee livsbegivenheder til formaliserede kunstværker. Temaet for denne serie af værker er at undersøge materialernes art og hvordan materialer kan rekonstrueres af det æstetiske system og et nyt perspektiv. Lee mener også, at omdefinering og genopbygning af planter og andre kunstige materialer kan få det naturlige landskab til at have en følelsesmæssig indflydelse på mennesker.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa væver bæredygtig rotting i fejende kurver og kaster en tydelig silhuet. De naturlige materialer hylder den håndværksmæssige tradition på Filippinerne, der er ombygget til nutiden. Parret, eller brugt som et udsagnsstykke, gør designets alsidighed, at denne stol tilpasser sig forskellige stilarter. Skaber en balance mellem form og funktion, nåde og styrke, arkitektur og design, er Haleiwa lige så behagelig som den er smuk.

Virksomheds Re-Branding

Astra Make-up

Virksomheds Re-Branding Mærkets styrke ligger ikke kun i dets evne og vision, men også i kommunikation. Et brugervenligt katalog fyldt med stærkt produktfotografering; et forbrugerorienteret og tiltalende websted, der leverer onlinetjenester og et overblik over mærkeprodukter. Vi udviklede også et visuelt sprog i repræsentationen af brand sensation med en mode fotografering stil og en linje med frisk kommunikation i sociale medier, etablere en dialog mellem virksomheden og forbrugeren.