Design magasin
Design magasin
Ridekompleks

Emerald

Ridekompleks Holistisk arkitektonisk og rumligt projektbillede forener alle seks bygninger afslører funktionel identitet for hver. Udvidede facader af arenaer og stalde rettet mod administrativ sammensat kerne. Seksidet bygning som krystalgitter hviler i træramme som i halskæde. Væg trekanter dekoreret med spredning af glas som smaragd detaljer. Buet hvid konstruktion fremhæver hovedindgangen. Facader gitter er også en del af det indre rum, hvor miljøet opfattes gennem gennemsigtigt web. Interiører fortsætter temaet af trækonstruktioner ved hjælp af elementskala til mere proportional menneskelig skala.

Højttalerorkester

Sestetto

Højttalerorkester Et orkesterensemble af højttalere, der spiller sammen som rigtige musikere. Sestetto er et multikanals lydsystem til at afspille individuelle instrumentspor i separate højttalere af forskellige teknologier og materialer dedikeret til den specifikke lydkasse, blandt ren beton, resonerende lydklanker i træ og keramiske horn. Blandingen af spor og dele kommer tilbage til at være fysisk på plads til at lytte, som i en rigtig koncert. Sestetto er kammerorkestret for den indspillede musik. Sestetto er direkte egenproduceret af designerne Stefano Ivan Scarascia og Francesco Shyam Zonca.

Cafe

Perception

Cafe Denne lille varme træfølercafé ligger på hjørnet af vejkryds i et roligt kvarter. Den centraliserede zone med åben forberedelse giver en ren og omfattende oplevelse af baristas præstationer for besøgende overalt, hvor barstol eller bordsæde på en cafe er. Loftobjektet kaldet "Shading tree" starter fra bagsiden af forberedelseszonen, og det dækker kundezonen for at skabe hele atmosfæren i denne cafe. Det giver en usædvanlig rumlig virkning til besøgende og bliver også et medium for folk, der ønsker at gå tabt i tankerne med smag kaffe.

Offentlig Udendørs Havestol

Para

Offentlig Udendørs Havestol Para er et sæt offentlige udendørs stole designet til at give tilbageholden fleksibilitet i udendørs omgivelser. Et sæt stole, der har en unik symmetrisk form og helt afviger fra den iboende visuelle balance i konventionelt stoldesign Inspireret af enkel vippeform er dette sæt udendørs stole dristig, moderne og hilser interaktion velkommen. Begge med en tung vægtet bund understøtter Para A 360 rotation omkring sin base, og Para B understøtter tovejs vending.

Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et gittersystem, der er inspireret af traditionel kinesisk arkitektur, hvor en type træstruktur kaldet Dougong (Dou Gong) bruges i forskellige dele af en bygning. Ved brug af traditionel sammenlåsende træstruktur er samling af bordet også processen med at lære om strukturen og opleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er lavet af modulopbyggede dele, der let kan adskilles med behov for opbevaring.

Møbelserie

Sama

Møbelserie Sama er en autentisk møbelserie, der giver funktionalitet, følelsesmæssig oplevelse og unikhed gennem sine minimale, praktiske former og stærke visuelle effekt. Den kulturelle inspiration hentet fra poesien af hvirvlende kostumer, der bæres i Sama-ceremonier, fortolkes i sit design gennem et spil af konisk geometri og metalbøjningsteknikker. Seriens skulpturelle holdning kombineres med enkelhed i materialer, former og produktionsteknikker for at tilbyde funktionel & amp; æstetiske fordele. Resultatet er en moderne møbelserie, der giver et markant præg på boligarealer.