Design magasin
Design magasin
Visuel Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuel Identitetsdesign For det 20. år af ODTU Sanat, en årlig afholdt kunstfestival fra Middle East Technical University, var anmodningen om at opbygge et visuelt sprog for at fremhæve de deraf følgende 20 års festival. Som anmodet blev det 20. århundrede af festivalen fremhævet ved at nærme sig det som et overdækket kunstværk, der skal afsløres. Skygger af de samme farvede lag, der danner numrene 2 og 0, skabte en 3D-illusion. Denne illusion giver følelsen af lettelse, og tallene ser ud som om de smeltede i baggrunden. Det livlige farvevalg skaber en subtil kontrast med roen i den bølgede 20.

Whisky Malbec Træ

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Træ Ved at forsøge at kombinere de forskellige elementer, der refererer til produktets navn, forstærker designet beskeden, det foreslår. Det transmitterer et spændende og spændende billede. Illustrationen af en trodselig kondor, der viser sine vinger, betegner følelsen af frihed, konjugeret med den symmetriske og suggererende medalje, føjet til en baggrundsillustration med et imaginært landskab, der bringer poesi til designet, skaber en ideel kombination for at formidle det ønskede budskab. En nøgtern farvepalet giver den eksklusive funktioner og typografisk brug til et traditionelt og historisk produkt.

Hjemmearkitekturdesign

Bienville

Hjemmearkitekturdesign Logistik for denne arbejdende familie krævede, at de var hjemme indendørs i lange perioder, som ud over arbejde og skole blev forstyrrende for deres velvære. De begyndte at overveje, ligesom mange familier, om det var nødvendigt at flytte til forstæderne og udveksle nærhed til byens faciliteter til en større baghaven for at øge adgangen til udendørsbrug. I stedet for at flytte langt væk, besluttede de at bygge et nyt hus, der ville genoverveje begrænsningerne af indendørs hjemliv på en lille bydel. Det organiserende princip for projektet var at skabe så meget udendørs adgang fra fællesområder som muligt.

Cannabis-Infunderede Piller

Secret Tarts

Cannabis-Infunderede Piller Secret Tarps-emballagen er lavet i den såkaldte moderniserede retro / vintage-stil med en fornemmelse af old-school-noter, så en forventning af en farmaceut-touch-berøring holder kunden fra et første øjeblik og senere, mens den detaljerede observation af de vigtigste designelementer kodes ind en holistisk struktur, der overfører det vigtigste markedsføringspunkt: dette produkt er udviklet af et farmaceut-professionelt firma og indeholder håndlavet apotek hemmelig opskrift inde.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Det nye design af Akbank Mobile-appen giver et nyt perspektiv med hensyn til social, smart, fremtidssikker og givende bankerfaring. Med det personlige områdesign på hovedsiden kan brugerne se smart indsigt for at lette deres økonomiske liv. Med denne nye designmetode taler traditionelle banktransaktioner brugerens sprog med kontakt-miniaturebilleder, forenklede handlingsstrømme og koncepter.

Træning Silikone Vandflaske

Happy Aquarius

Træning Silikone Vandflaske Happy Aquarius er en sikker og god gribe vandflaske til alle aldre. Det har en glat smilende krumningsform designet og iøjnefaldende dobbeltsidet farver udseende og giver en følelse af ung, energisk og moderigtig. Fremstillet af 100% genanvendelig silikone af fødevarekvalitet, der opretholder temperaturområdet fra 220 grader. C til -40 ° C. C, ingen blødgøringsmiddel udvasket og er BPA-fri. Den bløde berøringsoverfladebelægning giver silkeagtig fornemmelse, dejlig hold og greb. Fjedrethed, elasticitet og den hule struktur gør det muligt for flasken at træne som håndgreb såvel som letvægte håndvægt.