Design magasin
Design magasin
Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenhed af æstetik og menneskets æstetiske ændringer, er den moderne stil, der fremhæver selv og individualitet, blevet de vigtige elementer i design. Denne sag er en restaurant, designeren ønsker at skabe en ungdommelig pladsoplevelse for forbrugerne. Lyseblå, grå og grønne planter skaber naturlige komfort og uformelitet i rummet. Lysekronen lavet af håndvævet rotting og metal forklarer kollisionen mellem menneske og natur og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butik

Formal Wear

Butik Herre tøjbutikker tilbyder ofte neutralt interiør, der negativt påvirker stemningen hos besøgende og derfor reducerer andelen af salget. For at tiltrække folk ikke kun til at besøge en butik, men også for at købe produkter, der præsenteres der, bør pladsen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruger design af denne butik specielle funktioner inspireret af syhåndværk og forskellige detaljer, der vil tiltrække opmærksomhed og sprede et godt humør. Det åbne rumlayout, der delte sig i to zoner, er også designet til kundernes frihed under shopping.

Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.

Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP udløser betydningen af uddannelse og erhvervserfaring for døvesamfundet i Østeuropa. De skaber et miljø, hvor hørende fagfolk og døve studerende kan mødes og samarbejde. At arbejde sammen vil være en naturlig måde at styrke og motivere døve til at blive mere aktive, til at hæve deres talenter, lære nye færdigheder og gøre en forskel.

Håndtasker

Qwerty Elemental

Håndtasker Ligesom skrivemaskinernes designudvikling viser omdannelsen fra en meget kompleks visuel form til den renforede, enkle geometriske form, er Qwerty-elemental legemliggørelsen af styrke, symmetri og enkelhed. Konstruktive ståldele lavet af forskellige håndværkere er karakteristiske visuelle træk ved produktet, hvilket giver posen et arkitektonisk udseende. Den essentielle særegenhed ved posen er to skrivemaskine nøgler, der fremstilles selv og samles af designeren selv.

Dametøjskollektion

Macaroni Club

Dametøjskollektion Samlingen, Macaroni Club, er inspireret af The macaroni & # 039; s fra midten af 1700-tallet, der forbinder dem med dagens logo-afhængige mennesker. Makaroni var betegnelsen for mænd, der overskred de almindelige grænser for mode i London. De var logo-manien fra det 18. århundrede. Denne kollektion har til formål at vise kraften i logoet fra fortid til nutid og skaber Macaroni Club som et brand af sig selv. Designdetaljerne er inspireret af Macaroni-kostumer i 1770, og den aktuelle modetrend med ekstreme volumener og længde.