Design magasin
Design magasin
Boghandel, Indkøbscenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boghandel, Indkøbscenter Jato Design fik til opgave at omdanne en traditionel boghandel til et dynamisk rum til flere brug - ikke kun at være et indkøbscenter, men også et kulturelt knudepunkt for boginspirerede begivenheder og mere. Hovedprisen er ”helt” -rummet, hvor besøgende flytter til et lettere tonet tømmerudstyret miljø forbedret med dramatisk design. Lykteagtige kokoner hænger fra loftet, mens trapper fungerer som fællesrum, der tilskynder besøgende til at blive hængende og læse, mens de sidder på trappen.

Hotel Interiør Design

Stories Container

Hotel Interiør Design Containeren bærer gods til steder. Hotellet tilbyder hvilepladser for rejsende. Et forbigående hvilested er det, de har til fælles. Derfor bruger "containeren" som begrebet hotel. Hotellet er ikke kun et hvilested, men også et rum med personlighed. Hvert værelse har sit eget udtryk og personlighed. Opret derfor otte forskellige suiter som følgende: Forkæl dig, evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey og Ballerina. Stable House er ikke kun et hvilested, men også en forsyningsstation for din ånd.

Kontor Interiør Design

Yuli Design Studio

Kontor Interiør Design Der er altid for mange rodede skiltborde i lodrette, vandrette og laterale retninger på gader, der blokerer for det ægte arkitektoniske ansigt. Dette opfordrer til at overveje, hvordan man omdefinerer skiltepladerne for at forbedre og opgradere virkningerne af sådanne udendørs dekorative artikler. Interiørdesignpunktet er at nedbryde det forrige layout. Naturlig belysning introduceres. En hems er bygget af forhøjet plads. Hvor trappen var blev ændret. Ændring af hvor trapperne blev nedskåret tid for lodrette bevægelser. Dette skaber en ny mulighed uden for gamle grænser.

Frisørsalon

Taipei Eros

Frisørsalon Frisører er baseret på geometrien i sorte, hvide og grå farver. Bevægelserne til hårskæring oversættes til massering af de skulpturelle enheder. Det trekantede motiv former de funktionelle terninger og planer fra loft til gulve gennem handlingerne med pælning, skæring og syning. De lysstænger, der er indlejret i skillelinierne, bidrager til adskillige belysningsbælter, der tjener som supplerende belysning, mens de løser tilstanden til det nedsænkede loft. De strækker sig og slynger sig med refleksionen af det store spejl, der skifter frit mellem flyene og den tredimensionale.

Privat Have

Ryad

Privat Have Udfordringen bestod i at modernisere et gammelt landsted og forvandler det til et område med fred og ro og arbejder omfattende både på de arkitektoniske og landskabsmæssige områder. Fasaden blev fornyet, der blev udført civilt arbejde på fortovene, og den svømmede pool og støttemure blev bygget, hvilket skabte nye smedjernværker til buegange, vægge og hegn. Havearbejde, kunstvanding og reservoiret samt lyn, møbler og tilbehør blev også omfattende delt med.

Cafe Og Restaurant

Roble

Cafe Og Restaurant Ideen om dens design blev hentet fra den amerikanske bøf og røghuse, og som et resultat af den første fase forskerteam besluttede forskerteamet at bruge træ og læder med mørke farver som sort og grønt sammen med guldet og rosen guld blev taget med et varmt og let luksuslys. Karakteristika ved designet er 6 store ophængte lysekroner, der består af 1200 håndlavet anodiseret stål. Samt bartælleren på 9 meter, der er dækket af en paraply på 275 centimeter, der består af smukke og forskellige flasker uden nogen støtte dækker bardisken.