Design magasin
Design magasin
Vinprøvningsfacilitet

Grapevine House

Vinprøvningsfacilitet Grapevine House i form af en abstrakt drue, som næsten er gratis, indtil vingården. Hans vigtigste støtteelement genereret af en digital fremstillet søjle repræsenterer en hyldest til en gammel vinrød rod. Den fortsatte glasfront på Grapevine House er åben i alle retninger og muliggør den umiddelbare landskabsoplevelse af vingården. En visuel smagforbedring af alle testvine bør gives på denne måde.

Detail Interiørdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detail Interiørdesign Klienten leder efter kreativt design for at repræsentere brandet godt. Navnet 'Hiveometric' er dannet af to ord 'hive' og 'geometric', der blot fortæller hovedkonceptet og visualiserer designet. Designet er inspireret af mærkets helteprodukt, en bikageformet elektrisk komfur. Tænkt som en klynge af honningkager, væg- og loftsfunktioner i pæne finish afslutter problemfrit at forbinde og samspille komplekse geometriske former. Linjer er delikate og rene, hvilket resulterer i et elegant moderne look for at symbolisere uendelig fantasi og kreativitet.

Virksomhedsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Virksomhedsarkitektur Koncept Det kreative koncept er baseret på en kombination af materielle og immaterielle komponenter, der tilsammen skaber en medieplatform. Midtpunktet på denne platform er karakteriseret ved en overdimensioneret skål som et symbol for en abstrakt alkymibalke, over hvilken der projiceres et holografisk diagram over en flydende DNA-streng. Dette DNA-hologram, der faktisk repræsenterer sloganet "A Promise for Life", roterer langsomt og antyder, at livet er lettere for en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologram repræsenterer ikke kun livets strømning, men også forholdet mellem lys og selve livet.

Flagskibsbutik

Lenovo

Flagskibsbutik Lenovo Flagship Store sigter mod at forbedre brandimaget ved at give publikum en platform til at forbinde interaktion og dele gennem livsstil, service og oplevelse skabt i butikken. Designkoncept er udtænkt baseret på opdraget at gennemføre en overgang fra computerenhedsproducent til et førende brand blandt udbydere af forbrugerelektronik.

Udstillingsrum

Ideaing

Udstillingsrum Dette er virksomhedsudstillingshallen i Guangzhou Design Week i 2013 designet af C&C Design Co., Ltd. Designet disponerer pænt plads på mindre end 91 kvadratmeter, der vises af berøringsskærmsdisplayet og den indendørs projektor. QR-koden, der vises i lysboksen, er virksomhedens weblink. I mellemtiden håber designerne, at udseendet på hele bygningen kan give folk en følelse fuld af vitalitet, og demonstrerer derfor den kreativitet, som designfirmaet besidder, det vil sige "uafhængighedsånden og ideen om frihed", som de går ind for. .

Kontorlokaler

C&C Design Creative Headquarters

Kontorlokaler Det kreative hovedkvarter for C&C Design ligger i et postindustrielt værksted. Dens bygning er omdannet fra en rød-mursten fabrik i 1960'erne. I betragtning af at beskytte bygningens nuværende situation og historiske hukommelse har Designteam prøvet deres bedste for at undgå skader på den oprindelige bygning i indretningen. En masse gran og bambus bruges til indretningen. Åbning og lukning og omskiftning af rum er udtænkt med smart. Belysningskonstruktionerne til forskellige regioner afspejler forskellige visuelle atmosfærer.