Design magasin
Design magasin
Transport Hub

Viforion

Transport Hub Projektet er et Transport HUB, der forbinder de omkringliggende byområder til hjertet af det dynamiske liv på en nem og effektiv måde genereret ved at flette forskellige transportsystemer som jernbanestation, metrostation, nildæk og busstation ud over andre tjenester til at konvertere sted at være katalysator for den fremtidige udvikling.

Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé-vinhusbutikskonceptets mål var at få kunderne til at opleve en helt ny måde at shoppe på. Den grundlæggende idé var at starte fra udseendet og fornemmelsen af et lager, som vi efterfølgende tilføjede lys og finesse. Selvom vinene præsenteres i deres originale emballage, sikrer de rene linjer i metalrammerne stadig kendskab og perspektiv. Hver flaske hænger i rammen i den samme hældning, som sommelier ville tjene dem i. Det 12 m rack indeholder husvægte og skabe. Pr. Skab kan klienter sikkert opbevare op til 30 flasker.

Indkøbscenter

Fluxion

Indkøbscenter Inspirationen til dette program kommer fra myrbakker, der har en unik struktur. Selvom myrhøjens indre struktur er meget kompleks, kan det konstruere et enormt og ordnet rige. Dette illustrerer, at den arkitektoniske struktur er ekstremt rationel. I mellemtiden bygger indersiden af yndefulde buer af myra bakker et imponerende palads, der virker ekstra udsøgt. Derfor bruger designeren myrens visdom til reference til at opbygge både kunstnerisk og velkonstrueret rum såvel som myrbakker.

Udstillingsbås

Onn Exhibition

Udstillingsbås Onn er et håndlavet produkt, der blander traditioner med moderne design gennem kulturelle aktivmestre. Materialer, farver og produkter fra Onn er inspireret af naturen, der lyser op for de traditionelle figurer med en smag af glans. Udstillingsboden blev konstrueret til at gentage en naturskifte ved hjælp af materialer, der komplimenteres sammen med produkterne, for at blive et harmoniseret kunstværk i sig selv.

Udstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Udstillingsdesign En multimedieudstilling blev viet 20-års jubilæum for genindførelsen af de nationale valuta-lats. Formålet med udstillingen var at introducere rammerne for den treenighed, som det kunstneriske projekt var baseret på, nemlig sedler og mønter, forfatterne - 40 fremragende lettiske kunstnere af forskellige kreative genrer - og deres kunstværker. Konceptet med udstillingen stammer fra grafit eller bly, der er en blyants centrale akse, et fælles værktøj for kunstnere. Grafitstruktur fungerede som det centrale designelement i udstillingen.