Design magasin
Design magasin
Kosmetikindsamling

Woman Flower

Kosmetikindsamling Denne kollektion er inspireret af de overdrevne beklædningsstilarter fra middelalderlige europæiske damer og fugleperspektivets former. Designeren udtrækkede de to former og brugte dem som kreative prototyper og kombineret med produktdesign for at danne en unik form og modesans, der viste en rig og dynamisk form.

Bogdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bogdesign Josef Kudelka, en verdenskendt fotograf, har afholdt sine fotoutstillinger i mange lande over hele verden. Efter en lang ventetid blev der endelig afholdt en sigøjner-tema Kudelka-udstilling i Korea, og hans fotobog blev lavet. Da det var den første udstilling i Korea, var der en anmodning fra forfatteren om, at han ville lave en bog, så han kunne føle Korea. Hangeul og Hanok er koreanske breve og arkitektur, der repræsenterer Korea. Tekst refererer til sindet og arkitektur betyder formen. Inspireret af disse to elementer, ønskede at designe en måde at udtrykke Koreas egenskaber.

Offentlig Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Offentlig Kunst Ofte forurenes samfundsmiljøer af inter-og intra-personlige dissonanser fra deres indbyggere, hvilket resulterer i synligt og usynligt kaos i omgivelserne. Den ubevidste virkning af denne lidelse er, at indbyggere regresserer til rastløshed. Denne sædvanlige og cykliske agitation påvirker krop, sind og ånd. Skulpturerne guider, plejer, renser og styrker den positive "chi" i et rum med fokus på behagelige og fredelige resultater. Med et subtilt skift i deres miljø ledes offentligheden mod en balance mellem deres indre og eksterne virkeligheder.

Brand Design

Queen

Brand Design Det udvidede design er baseret på dronningen og skakbrættet. Med de to farver sort og guld er designet at formidle fornemmelsen af høj klasse og omforme det visuelle billede. Ud over de metal- og guldlinjer, der bruges i selve produktet, er elementet i scenen konstrueret til at modvirke krigens indtryk af skak, og vi bruger koordineringen af scenebelysning til at skabe røg og lys fra krigen.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an er placeret på udgangspunktet for Great Silk Road. I den kreative forskningsproces for kunst kombinerer de den moderne karakter af Xi'an W-hotelmærket, Xi'ans specielle historie og kultur og de vidunderlige kunsthistorier fra Tang-dynastiet. Pop kombineret med graffiti kunst bliver det kunstneriske udtryk for W hotel, der havde en dyb indvirkning.

Yong En Havnearbejdning

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbejdning Forslaget bruger tre koncepter til at genopbygge CI-systemet til Yong-An fiskerihavn. Det første er et nyt logo skabt med specifikt visuelt materiale udvundet fra kulturelle egenskaber i Hakka-samfundet. Det næste trin er en genundersøgelse af underholdningsoplevelsen, og opret derefter to maskotpersoner, der repræsenterer, og lad dem vises i nye seværdigheder til at lede turist ind i havnen. Sidst, men ikke mindst, høvlede ni pletter inde i omgivelserne med underholdningsaktiviteter og lækre køkkener.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.