Design magasin
Design magasin
Emballagedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballagedesign Det er inspireret af mælk, den vigtigste ingrediens. Den unikke beholderkonstruktion af mælkepakketypen afspejler produktegenskaberne og er designet til at være kendt for selv de første forbrugere. Derudover bruges materialet lavet af polyethylen (PE) og gummi (EVA) og de bløde egenskaber ved pastelfarve til at understrege, at det er et mildt produkt til børn med svag hud. Den runde form påføres på hjørnet for at sikre mor og baby.

Spisestue

Elizabeth's Tree House

Spisestue En demonstration af arkitekturens rolle i helingsprocessen, Elizabeth's Tree House er en ny spisepavillon for terapeutisk lejr i Kildare. Betjener børn, der er kommet efter alvorlige sygdomme, danner rummet en træoase midt i en egeskov. Et dynamisk, men alligevel funktionelt tømmerdiagrid-system inkluderer et udtryksfuldt tag, omfattende ruder og en farverig lerkbeklædning, hvilket skaber en indvendig spiseplads, der danner en dialog med den omkringliggende sø og skov. Dyb forbindelse med naturen på alle niveauer fremmer brugerkomfort, afslapning, helbredelse og fortryllelse.

Multi Kommerciel Plads

La Moitie

Multi Kommerciel Plads Navnet på projektet La Moitie stammer fra den franske oversættelse af halvdelen, og designet reflekterer det passende ved den balance, der er skabt mellem modsatte elementer: firkant og cirkel, lys og mørk. I betragtning af den begrænsede plads forsøgte teamet at etablere både en forbindelse og en opdeling mellem de to separate detailområder ved anvendelse af to modsatte farver. Mens grænsen mellem det lyserøde og sorte rum er klar, men også sløret i forskellige perspektiver. En spiraltrappe, halvrosa og halv sort, er placeret i midten af butikken og giver.

Reklamekampagne

Feira do Alvarinho

Reklamekampagne Feira do Alvarinho er en årlig vinfest, der finder sted i Moncao, i Portugal. For at kommunikere begivenheden blev det skabt et gammelt og fiktivt rige. Med eget navn og civilisation blev kongeriget Alvarinho, udpeget således, fordi Moncao er kendt som vuggen af Alvarinho-vin, inspireret i den virkelige historie, steder, ikoniske mennesker og sagn fra Moncao. Den største udfordring ved dette projekt var at føre den ægte historie om territoriet ind i karakterdesignet.

Trykt Tekstil

The Withering Flower

Trykt Tekstil Den visne blomst er en fejring af blomsterbilledets kraft. Blomsten er et populært emne skrevet som personificering i kinesisk litteratur. I modsætning til den blomstrende blomsters popularitet er billeder af den henfaldende blomst ofte forbundet med jinx og tabuer. Samlingen ser på, hvad der forme et samfunds opfattelse af, hvad der er sublimt og abagt. Tekstilteknikken er designet i tylkjoler på 100 til 200 cm og silkeskærmtryk på gennemskinnelige mesh-stoffer. Tekstilteknikken gør det muligt for tryk at forblive uigennemsigtige og elastiske på nettet, hvilket skaber et udseende af tryk, der er flydende i luften.

Medicinsk Skønhedscenter

LaPuro

Medicinsk Skønhedscenter Design er mere end god æstetik. Det er den måde rummet bruges på. Det medicinske center integrerede form og funktion som en. At forstå brugernes krav og give dem en oplevelse af alle de subtile berøringer i det omgivende miljø, der føles lettende og virkelig pleje. Design og nyt teknologisystem leverer løsninger til brugeren og let at administrere. I betragtning af sundhed, velvære og medicinsk vedtog centret miljømæssigt bæredygtige materialer og overvåger byggeprocessen. Alle elementer er integreret i designet, hvor det virkelig er egnet til brugerne.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.