Design magasin
Design magasin
Automatisk Juicer Maskine

Toromac

Automatisk Juicer Maskine Toromac er specielt designet med sit kraftfulde look for at give en ny måde at konsumere friskpresset appelsinsaft på. Lavet til maksimal juiceekstraktion, det er til restauranter, cafeteriaer og supermarkeder, og dens premium design tillader en venlig oplevelse, der leverer smag, sundhed og hygiejne. Det har et innovativt system, der skærer frugten lodret og klemmer halvdelene ved roterende tryk. Dette betyder, at maksimal ydeevne opnås uden at klemme eller røre ved skallen.

Ølmærke

Carnetel

Ølmærke Et ølmærkedesign i jugendstil. Ølmærket indeholder også mange detaljer om brygningsprocessen. Designet passer også på to forskellige flasker. Dette kan gøres ganske enkelt ved at udskrive designet på 100 procent skærm og 70 procent størrelse. Etiketten er forbundet til en database, som sikrer, at hver flaske får et unikt udfyldningsnummer.

Brandidentitet

BlackDrop

Brandidentitet Dette er et personligt brandstrategi og identitetsprojekt. BlackDrop er en kæde af butikker og mærker, der sælger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personligt projekt, der oprindeligt blev udviklet til at sætte tonen og den kreative retning for personlig freelance-kreativ forretning. Denne brandidentity er oprettet med det formål at placere Aleks som en betroet brandkonsulent i opstartfællesskabet. BlackDrop står for et glat, moderne, gennemsigtigt startmærke, der sigter mod at blive et tidløst, genkendeligt, brancheførende brand.

Fotografiske Serier

U15

Fotografiske Serier Kunstnerens projekt drager fordel af U15-bygningens funktioner for at skabe en tilknytning til naturlige elementer til stede i den kollektive fantasi. Ved at drage fordel af bygningsstrukturen og dele deraf, som dens farver og former, prøver de at fremkalde mere detaljerede placeringer som den kinesiske stenskov, det amerikanske djævletårn, som generiske naturlige ikoner som vandfald, floder og klippefarver. For at give en anden fortolkning i hvert billede udforsker kunstnerne bygningen gennem en minimalistisk tilgang ved hjælp af forskellige vinkler og perspektiver.

Ur

Argo

Ur Argo by Gravithin er et ur, hvis design er inspireret af en sextant. Det har et indgraveret dobbelt urskive, fås i to nuancer, dybblå og Sortehav, til ære for Argo-skibets mytiske eventyr. Dets hjerte slår takket være en schweizisk Ronda 705 kvartsbevægelse, mens safirglas og det stærke børstede 316L børstet stål sikrer endnu mere modstand. Det er også 5ATM vandafvisende. Uret fås i tre forskellige sagsfarver (guld, sølv og sort), to skiver nuancer (dybblå og sorte hav) og seks stroppemodeller i to forskellige materialer.

Interiørdesign

Eataly

Interiørdesign Eataly Toronto er skræddersyet til nuancerne i vores voksende by og er designet til at forbedre og forstærke de sociale udvekslinger gennem den universelle katalysator af god italiensk mad. Det er kun passende, at den traditionelle og vedvarende “passeggiata” er inspiration bag designet til Eataly Toronto. Dette tidløse ritual ser, at italienere hver aften tager til hovedgaden og piazzaen, for at slentre og socialisere og lejlighedsvis stoppe ved barer og butikker undervejs. Denne serie af oplevelser kræver en ny, intim gadeskala i Bloor og bugten.