Design magasin
Design magasin
Kanelrulle Med Honning

Heaven Drop

Kanelrulle Med Honning Heaven Drop er en kanelrulle fyldt med ren honning, der bruges sammen med te. Ideen var at kombinere to fødevarer, der bruges separat og fremstille et helt nyt produkt. Designerne blev inspireret af kanelrullens struktur, de brugte dens rulleform som en beholder til honning og for at pakke kanelruller brugte de bivoks til at isolere og pakke kanelruller. Det har egyptiske figurer afbildet på dens overflade, og det er fordi egypterne er de første mennesker, der indså vigtigheden af kanel og brugte honning som en skat! Dette produkt kan være et symbol på himlen i dine tekopper.

Mad

Drink Beauty

Mad Drik Skønhed er som en smuk juvel, som du kan drikke! Vi lavede en kombination af to genstande, der blev brugt separat med te: Rockcandies og citronskiver. Dette design er fuldstændig spiseligt. Ved at tilføje citronskiver til rock candy's struktur bliver dens smag utroligt bedre og fødevareværdien øges på grund af citrons vitaminer. Designerne udskiftede simpelthen de pinde, som rock candy krystaller blev holdt til med en skive tørret citron. Drink Beauty er et komplet eksempel på moderne verden, der bringer skønhed og effektivitet sammen.

Drikke

Firefly

Drikke Dette design er en ny cocktail med Chia, hovedtanken var at designe en cocktail, der har flere smagsfaser. Dette design leveres også med forskellige farver, der kan ses under sort lys, hvilket gør den velegnet til fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smag og farve, så når man laver en cocktail med Firefly, kan opleve forskellige smag trin for trin. Ernæringsværdien af dette produkt er højere sammenlignet med andre cocktails, og det er alt sammen på grund af Chias høje ernæringsværdi og lave kalorier . Dette design er et nyt kapitel i historien om drinks og cocktails.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har altid været en af de vigtigste inspirationskilder for designere. Idéen kom til designernes tanker ved at se på rummet og billedet af Milk Way Galaxy.Det vigtigste aspekt i dette design var at skabe en unik form. Mange design, der er på markedet, fokuserer på at skabe den mest klare is, men i dette præsenterede design fokuserede designerne med vilje på de former, der er lavet af mineraler, mens vandet bliver til is, for at være mere klar designerne omdannede en naturlig defekt til en smuk effekt. Dette design skaber en spiralformet sfærisk form.

Cigaretfilter

X alarm

Cigaretfilter X-alarm, er en alarm for rygere, der får dem til at indse, hvad de gør med sig selv, mens de gør det. Dette design er en ny generation af cigaretfiltre. Dette design kan være en god erstatning for dyre reklamer mod rygning, og det har mere indflydelse på rygernes sind end nogen anden negativ reklame. Det har en meget enkel struktur, filtrerne er stemplet med et usynligt blæk, der dækker det negative område af skitsen og med hver pust vil skitsen fremstå klarere, så med hver pust vil du se, at dit hjerte bliver mørkere, og du ved, hvad der sker med dig.

Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.