Design magasin
Design magasin
6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub ligger i bjergene og søerne i det maleriske Central Schweiz som et svar på det voksende behov for fleksible og tilgængelige arbejdsområder i landdistrikterne i Schweiz. Det tilbyder lokale freelancere og små virksomheder et moderne arbejdsområde med interiører, der henter inspiration fra de steder, hvor der er indhøstet omgivelser og hylder sin industrielle fortid, mens de omfavner arten af det 21. århundredes arbejdsliv.

Kontor Design

Sberbank

Kontor Design Kompleksiteten med dette projekt var at designe en smidig arbejdsplads af enorm størrelse inden for en meget begrænset tidsramme og at holde de fysiske og følelsesmæssige behov hos kontorbrugere altid i hjertet af designet. Med det nye kontordesign har Sberbank sat de første skridt hen imod modernisering af deres arbejdsplads-koncept. Det nye kontordesign sætter personalet i stand til at udføre deres opgaver i det bedst egnede arbejdsmiljø og skaber en helt ny arkitektonisk identitet for den førende finansielle institution i Rusland og Østeuropa.

Kontor

HB Reavis London

Kontor Hovedkvarteret til HB Reavis UK er designet efter IWBIs WELL Building Standard og er rettet mod at fremme et projektbaseret arbejde, der tilskynder til nedbrydning af afdelingssiloer og gør arbejdet på tværs af forskellige teams enklere og mere tilgængeligt. I henhold til WELL Building Standard er design af arbejdspladsen også rettet mod de sundhedsmæssige problemer, der er forbundet med moderne kontorer, såsom manglende mobilitet, dårlig belysning, dårlig luftkvalitet, begrænset madvalg og stress.

Sommerhus

Chapel on the Hill

Sommerhus Efter at have været forladt i mere end 40 år er et faldet metodistekapel i det nordlige England omdannet til et selvhusholdende sommerhus til 7 personer. Arkitekterne har bevaret de originale egenskaber - de høje gotiske vinduer og den største forsamlingshus - og forvandlet kapellet til et harmonisk og behageligt rum oversvømmet af dagslys. Denne bygning fra det 19. århundrede ligger i et landligt engelsk landskab med panoramaudsigt til de bølgende bakker og det smukke landskab.

Kontor

Blossom

Kontor Selvom det er et kontor, bruger den dristige kombination af forskellige materialer, og den grønne plantestruktur giver en følelse af perspektiv i løbet af dagen. Designeren giver kun plads, og rumets vitalitet afhænger stadig af ejeren ved at bruge naturens magt og designerens unikke stil! Kontoret er ikke længere en enkelt funktion, designet er mere diversificeret, og det vil blive brugt i et stort og åbent rum til at skabe forskellige muligheder mellem mennesker og miljø.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen lader designerne designet ikke kun den rumlige opdeling af interiøret, men en forbindelse mellem byen / rummet / folket sammen, så lavmiljøet og rummet ikke kommer i konflikt i byen, dagtimerne er en skjult facade på gaden, nat. Derefter bliver det en glaslysboks i en by.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.