Design magasin
Design magasin
Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Sí, Me Quiero-webstedet er et rum, der hjælper med at være sig selv. For at gennemføre projektet måtte der gennemføres interviews, og den sociale og kulturelle kontekst i relation til kvinder måtte udforskes; hendes fremskrivning i samfundet og med sig selv. Det blev konkluderet, at nettet ville være et akkompagnement og ville blive gennemført med en tilgang til at hjælpe med at elske sig selv. I designet afspejles det enkelhed med neutrale toner ved hjælp af røde kontraster for at henlede opmærksomheden på visse handlinger, farver på mærket af bogen, der er udgivet af klienten. Inspirationen kom fra konstruktivismekunst.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Eksperimentering med vinsmagning er en uendelig proces, der fører til nye stier og divergerende aromaer. Den uendelige række af pi, det irrationelle antal med de uendelige decimaler uden at kende den sidste af dem var inspiration til navnet på disse vine uden sulfiter. Designet sigter mod at sætte funktionerne i 3,14 vinserier i lyset i stedet for at skjule dem blandt billeder eller grafik. Efter en minimalistisk og enkel tilgang viser etiketten kun de virkelige egenskaber ved disse naturlige vine, da de kan ses i ønologens notesbog.

Energisk Aktivering Af Gangbroer

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Af Gangbroer Verdensmetropoler - ligesom Beijing - har et stort antal gangbroer, der passerer travle trafikarterier. De er ofte uattraktive og nedgraderer det samlede bymæssige indtryk. Designernes idé om at beklædte gangbroerne med æstetiske, kraftproducerende PV-moduler og omdanne dem til attraktive bypladser er ikke kun bæredygtig, men skaber en skulpturel mangfoldighed, der bliver et blikfang i bybilledet. E-bil eller E-cykel ladestationer under gangbroerne udnytter solenergien direkte på stedet.

Bog

ZhuZi Art

Bog En række bogudgaver til de indsamlede værker af traditionel kinesisk kalligrafi og maleri udgives af Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin lange historie og elegante teknik er de traditionelle kinesiske malerier og kalligrafi værdsat for deres meget kunstneriske og praktiske appel. Ved design af samlingen blev abstrakte former, farver og linjer brugt til at skabe en ensartet sensualitet og fremhæve det tomme rum i skitsen. Ubesværet falder sammen med kunstnere i traditionel maleri og kalligrafistil.

Foldet Afføring

Tatamu

Foldet Afføring I 2050 vil to tredjedele af jordens befolkning bo i byer. Den største ambition bag Tatamu er at levere fleksible møbler til folk, hvis plads er begrænset, inklusive dem, der ofte bevæger sig. Målet er at skabe et intuitivt møbel, der kombinerer robusthed med en ultratynd form. Det kræver kun en vridende bevægelse at indsætte afføringen. Mens alle hængsler er lavet af holdbart stof, der holder det let, giver tresiderne stabilitet. Når der først er trykket på den, bliver afføringen kun stærkere, når dens stykker låser sig sammen takket være sin unikke mekanisme og geometri.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanske skov er taget fra et japansk religiøst perspektiv. En af de japanske gamle religioner er Animisme. Animisme er en tro på, at ikke-menneskelige væsener, stilleben (mineraler, artefakter osv.) Og usynlige ting også har en hensigt. Fotografering ligner dette. Masaru Eguchi skyder noget der får en følelse af emnet. Træer, græs og mineraler føler livets vilje. Og selv artefakter som dæmninger, der har efterladt naturen i lang tid, føler viljen. Ligesom du ser den uberørte natur, vil fremtiden se det nuværende landskab.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.