Design magasin
Design magasin
Lampe

Mobius

Lampe Mobius-ringen giver inspiration til design af Mobius-lamper. Én lampestripe kan have to skyggeoverflader (dvs. tosidet overflade), den forreste og den modsatte, hvilket vil tilfredsstille den samlede lysbehov. Dens specielle og enkle form indeholder mystisk matematisk skønhed. Derfor vil mere rytmisk skønhed blive bragt til hjemmet.

Halskæde Og Øreringe Sæt

Ocean Waves

Halskæde Og Øreringe Sæt Oceanic bølger halskæde er et smukt stykke moderne smykker. Designets grundlæggende inspiration er havet. Det er vidunder, vitalitet og renhed er de vigtigste elementer, der projiceres i halskæden. Designeren har brugt en god balance mellem blå og hvid til at præsentere en vision om sprøjtende bølger i havet. Det er håndlavet i 18 K hvidt guld og pyntet med diamanter og blå safir. Halskæden er ret stor, men alligevel delikat. Det er designet til at matche alle former for tøj, men er mere egnet til at blive parret med en halsudskæring, som det ikke vil overlappe hinanden.

Udstilling

City Details

Udstilling Udstillingsvinduet med designløsninger til hardscape-elementer Citydetaljer blev afholdt fra oktober 3. til 5. oktober 2019 i Moskva. Avancerede koncepter af hardscape-elementer, sports- og legepladser, belysningsløsninger og funktionelle bykunstobjekter blev præsenteret på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskabende løsning blev brugt til at organisere udstillingsområdet, hvor der i stedet for endda rækker med udstillingsboder blev bygget byens fungerende miniatyrmodel med alle de specifikke komponenter, såsom: torvet, gader, en offentlig have.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Schweiziske arkitektkontor Evolution Design i samarbejde med det russiske arkitektstudie T + T arkitekter har designet et rummeligt multifunktionelt atrium ved det nye forretnings hovedkvarter i Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskellige coworking rum og en kaffebar, hvor det ophængte diamantformede mødelokale er omdrejningspunktet for den indre gårdhave. Spejlreflektioner, glaseret indre facade og brugen af planter tilføjer følelsen af rummelighed og kontinuitet.

Kontor Design

Puls

Kontor Design Det tyske ingeniørfirma Puls flyttede til nye lokaler og benyttede denne mulighed til at visualisere og stimulere en ny samarbejdskultur inden for virksomheden. Det nye kontordesign driver en kulturel ændring, hvor hold rapporterer en markant stigning i intern kommunikation, især mellem forskning og udvikling og andre afdelinger. Virksomheden har også set en stigning i spontane uformelle møder, der er kendt for at være en af de vigtigste indikatorer for succes inden for forskning og udvikling.

Boligbygning

Flexhouse

Boligbygning Flexhouse er et enebolig ved Zürich-søen i Schweiz. Bygget på en udfordrende trekantet grund, presset mellem jernbanelinjen og den lokale adgangsvej, er Flexhouse resultatet af at overvinde mange arkitektoniske udfordringer: restriktive grænseafstande og bygningsvolumen, plotets trekantede form, begrænsninger med hensyn til lokale sproglige. Den resulterende bygning med sine brede vægge i glas og en båndlignende hvid facade er så lys og mobil at se ud, at den ligner et futuristisk fartøj, der har sejlet ind fra søen og fundet sig selv et naturligt sted at anløbe.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.