Design magasin
Design magasin
Kinesisk Restaurant

Ben Ran

Kinesisk Restaurant Ben Ran er en kunstnerisk harmonisk kinesisk restaurant, der er beliggende på et luksushotel, Vangohh Eminent, Malaysia. Designeren anvender den indadvendte og præcise orientationsteknologi for at skabe en reel smag, kultur og sjæl i restauranten. Det er et symbol på mental klarhed, opgive det velstående og opnå den naturlige og enkle tilbagevenden til det oprindelige sind. Interiøret er naturligt og usofistisk. Ved at bruge det gamle koncept også synkronitet med restaurantens navn Ben Ran, hvilket betyder original og natur. Restauranten ca. 4088 kvadratmeter.

Emballage Til Koreansk Helsekost

Darin

Emballage Til Koreansk Helsekost Darin er designet til at befri moderne mennesker fra modvilje mod Koreas traditionelle helsekostprodukter i træthedssamfundet, og har enkel, grafisk klarhed i at levere pakker til moderne menneskers følsomhed, i modsætning til de uudignede billeder, der er blevet brugt af traditionelle koreanske helsekostbutikker . Alle design er lavet af motiver fra blodcirkulation, hvilket visualiserer målet om at give vitalitet og sundhed til de trætte 20'erne og 30'erne.

Dametøjskollektion

Utopia

Dametøjskollektion I denne samling blev Yina Hwang hovedsageligt inspireret af figurer, der er symmetriske og asymmetriske med et strejf af underjordisk musikskultur. Hun kuraterede denne kollektion baseret på sit vigtige øjeblik med selvindbrydelse for at skabe en samling funktionelle, men abstrakte beklædningsgenstande og tilbehør til at legemliggøre historien om hendes oplevelse. Hvert tryk og stof i projektet er originalt, og hun brugte hovedsageligt PU-læder, satin, Power Mash og Spandex til bunden af stofferne.

Møbelsamling

Phan

Møbelsamling Phan Collection er inspireret af Phan-containeren, der er en thailandske containerkultur. Designeren bruger strukturen på Phan-containere til at gøre strukturen på møbler, der gør det stærkt. Design den form og detalje, der gør den moderne og enkel. Designeren brugte laserskåret teknologi og en foldning af metalplade-maskinkombination med CNC-træ til at fremstille en kompleks og unik detalje, der er anderledes end andre. Overfladen er afsluttet med et pulverlakeret system for at få strukturen til at forblive lang, stærk, men let.

Kørestol

Ancer Dynamic

Kørestol Ancer, den sengehindrende forhindrer kørestol, fokuserer ikke kun på bevægelighed i dens bevægelser, men også på patientens komfort, især dem, der bruger den i en længere periode. Det innovative design sammen med en dynamisk airbag indbygget i sædehynden og det drejelige håndtag adskiller det fra den almindelige kørestol. Med meget investeret indsats blev designen af kørestolen afsluttet og viste sig at hjælpe med at forhindre sengehuller. Løsnings- og designprincipperne er baseret på resultater indsamlet fra kørestolsbrugere, hvilket fører til en autentisk brugeroplevelse.

3D-Animation

Alignment to Air

3D-Animation Hvad angår den kreative bogstavanimation, startede Jin med alfabetet A. Og når det kommer til koncepttrinnet forsøgte han at se mere energiske stemninger, der reflekterede over hans filosofi, som er ret aktiv, men organiserende på samme tid. Undervejs kom han med de modstridende ord, der grundigt stod for sin idé på en eller anden måde, f.eks. Tilpasning til luft, der er titlen på dette projekt. Med det i tankerne præsenterer animationen mere præcise og delikate øjeblikke på det første ord. På den anden side ender dette med en temmelig fleksibel og løs stemning til at manifestere det sidste brev.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.