Design magasin
Design magasin
Salgskontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Salgskontor "Mountain" er hovedtemaet for dette salgskontor, der er inspireret af den geografiske baggrund af Chongqing. Mønsteret med grå kugler på gulvet formes i trekantet form; og der er masser af ulige og skarpe vinkler og hjørner på funktionsvæggene og de uregelmæssigt formede modtagelsesbord, for at demonstrere begrebet ”bjerg”. Derudover er trappen, der forbinder gulvene, designet til at være en passage gennem hulen. I mellemtiden hænges LED-belysning fra loftet, der imiterer regn scene i dalen og præsenterer en naturlig følelse for at blødgøre hele indtrykket.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Da Gamsei åbnede i 2013, blev hyperlokalisme introduceret til et praksisfelt, der indtil da hovedsageligt var begrænset til madscene. På Gamsei er ingredienser til cocktails enten vildt foderet eller dyrket af lokale artesiske landmænd. Barens indre er en klar fortsættelse af denne filosofi. Ligesom cocktails anskaffede Buero Wagner alt materiale lokalt og arbejdede i tæt samarbejde med lokale producenter for at producere skræddersyede løsninger. Gamsei er et fuldt integreret koncept, der gør hændelsen med at drikke en cocktail til en ny oplevelse.

Virksomhedsarkitektur Koncept

ajando Next Level C R M

Virksomhedsarkitektur Koncept ajando Loft Concept: Information er byggematerialet i vores univers. Et meget usædvanligt loft er skabt i Mannheim havnedistrikt, Tyskland. Det komplette ajando-team vil bo og arbejde der fra januar 2013. Arkitekten Peter Stasek og loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bag loftets virksomhedsarkitekturkoncept. Det blev inspireret af kvantefysikken fra Wheeler, arkitekturen hos Josef M. Hoffmann og naturligvis informationskompetence fra ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst af Ilona Koglin gratis journalist

Universitet Cafe

Ground Cafe

Universitet Cafe Den nye "Ground" -café tjener ikke kun til at skabe social samhørighed mellem fakultetet og studerende på ingeniørskolen, men også til at tilskynde til interaktion mellem og blandt andre medlemmer af andre afdelinger på universitetet. I vores design beskæftigede vi os med det ikke-udsmykkede hældte betonvolumen fra et tidligere seminarrum ved at lægge en palet af valnødsplader, perforeret aluminium og kløft i sten over rumets vægge, gulv og loft.

Interiørrum

Chua chu kang house

Interiørrum Akupunkturpunktet i dette hus var at forbinde det lukkede område til en helt ny visuel stilhed. Ved at gøre disse gendannes visse historiske og rå charmer for at beskytte husets tomhed. Den nye indkvartering afsluttes med en overraskelse af interiøret i et interiør; tør & våd køkken i et køkken og spisning i et køkken. Beboelsesområdet blev også afbrudt af et imponerende kunstangreb, der snart er blevet det personlige hus til elektriske ledninger. For at supplere den overordnede vægt kræves skiver med varmt lys for at plette på tværs af alle farvevægge.

Restaurant

Osaka

Restaurant Osaka ligger i Itaim Bibi-nabo (Sao Paulo, Brasilien) og viser stolt sin arkitektur og tilbyder en intim og hyggelig atmosfære i sine forskellige rum. Den udendørs terrasse ved siden af gaden er indgangen til en grøn og moderne gårdsplads, en forbindelse mellem interiør, udvendig og natur. Den private og sofistikerede æstetik blev materialiseret med brug af naturlige elementer som træ, sten, jern og tekstiler. Lamella tagsystem med svag belysning og trægitterværker blev omhyggeligt undersøgt for at afslutte den harmoniserende indretning og skabe de forskellige omgivelser.