Design magasin
Design magasin
Briller Butik

FVB

Briller Butik Brillebutikken forsøger at skabe et unikt rum. ved at gøre brug af det udvidede net med forskellige størrelser af huller gennem rekombination og lagdeling og påføre dem fra arkitektonisk væg til det indvendige loft, vises det karakteristiske ved konkave linse - forskellige effekter af klaring og vaghed. Med anvendelsen af konkave linse med vinkelsorten præsenteres tvindede og vippede effekter af billeder på loftdesign og displayskabe. Egenskaben til konveks linse, der ændrer størrelsen på objekter efter ønske, udtrykkes på udstillingsvæggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villaen blev inspireret af filmen The Great Gatsby, fordi den mandlige ejer også er i den finansielle industri, og værtinden kan lide 1930-tallets gamle Shanghai Art Deco-stil. Efter at designerne studerede bygningens facade, indså de, at den også havde en Art Deco-stil. De har skabt et unikt rum, der passer til ejerens foretrukne Art Deco-stil fra 1930'erne og er i tråd med nutidig livsstil. For at bevare rumets konsistens valgte de nogle franske møbler, lamper og tilbehør designet i 1930'erne.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Dette er en privat villa beliggende i det sydlige Kina, hvor designerne tager Zen-buddhisme-teorien i praksis for at udføre designet. Ved at opgive det unødvendige og brugen af naturlige, intuitive materialer og kortfattede designmetoder skabte designerne et enkelt, roligt og behageligt moderne orientalsk opholdsrum. Det komfortable, moderne orientalske opholdsrum bruger det samme enkle designsprog som de italienske moderne møbler af høj kvalitet til det indvendige rum.

Medicinsk Skønhedsklinik

Chun Shi

Medicinsk Skønhedsklinik Designkonceptet bag dette projekt er "en klinik i modsætning til en klinik" og blev inspireret af nogle små, men smukke kunstgallerier, og designerne håber, at denne medicinske klinik har et galleri-temperament. På denne måde kan gæsterne føle den elegante skønhed og en afslappet atmosfære, ikke et stressende klinisk miljø. De tilføjede en baldakin ved indgangen og en infinity edge pool. Puljen forbindes visuelt med søen og reflekterer arkitekturen og dagslyset og tiltrækker gæster.

Forretnings Lounge

Rublev

Forretnings Lounge Lounge-designen er inspireret af russisk konstruktivisme, Tatlin-tårnet og russisk kultur. De unionsformede tårne bruges som blikfangere i loungen, hvilket skaber forskellige rum i loungen som en bestemt form for regulering. På grund af de rundformede kupler er loungen et komfortabelt område med forskellige zoner til en samlet kapacitet på 460 sæder. Området ses forud med forskellige slags siddepladser til spisning; arbejder; komfort og afslapning. De runde lyskupler placeret i det bølgeformede loft har dynamisk belysning, der ændrer sig i løbet af dagen.

Bolighus

SV Villa

Bolighus SV Villa-forudsætningen er at bo i en by med landskabets privilegier såvel som moderne design. Webstedet med uforlignelig udsigt over byen Barcelona, Montjuic-bjerget og Middelhavet i baggrunden skaber usædvanlige lysforhold. Huset fokuserer på lokale materialer og traditionelle produktionsmetoder, mens det opretholder et meget højt niveau af æstetik. Det er et hus, der har følsomhed og respekt for sit sted