Design magasin
Design magasin
Medicinsk Center

Neo Derm The Center

Medicinsk Center Det er designet til at resonere temaet med linjer, og kalkfarvehøjdepunkter er lige nok til at demonstrere det prangende og energiske designopdrag til netop dette hudplejecenter. Stråler af hvide strejlinier løber gennem det hvide loft og strækker sig til det omgivende rum med dynamik. Afslapningszonen ved siden af receptionen er indstillet på en kalk på kalkfarvetone fra møbler til tæppe, der understreger den unge og foryngede mærkeessensitet ved at få oversigt over Victoria-havnen.

Udstillings- Og Forhandlingsrum

All Love in Town Sales Center

Udstillings- Og Forhandlingsrum Kommercielle rum kan også være et forretningsorienteret aktivitetsområde fuld af kunst og æstetik så meget som et teater og museum. Få designere har aldrig nogensinde troet, at den intensive kombination af mennesker og omgivelser bliver så vigtig, end vi nogensinde havde forventet. Vi skabte et interiørrum, der ramte en akkord med folk, som kom ind i det ved at bruge mest muligt af billige priser-lyspærer, ping-pong og julepynteboller. Det bragte en legende om ejendomssalg af efterbehandlingssalgsopgaver i tre måneder på det tidspunkt i hele branchen på grund af det karakteristiske design.

Biograf

Wuhan Pixel Box Cinema

Biograf “Pixel” er det grundlæggende element i billeder, designer undersøger bevægelsesforhold og pixel for at blive temaet for dette design. “Pixel” anvendes i forskellige områder af biografen. Storhallen til kassekontoret huser en enorm buet kuvert, der er dannet af over 6000 stykker rustfrit stålpaneler. Funktionsskærmvæggen er dekoreret med en enorm mængde firkantede strimler, der stikker ud fra væggen, viser det glamourøse navn på biografen. Inde i denne biograf ville alle nyde den store atmosfære i den digitale verden genereret af samhørigheden af alle “Pixel” -elementer.

Kontor

White Paper

Kontor Det lærredslignende interiør materialiserer et rum for designernes kreative bidrag og skaber muligheder for utallige udstillinger af designprocesser. Efterhånden som hvert projekt skrider frem, er væggene og brædderne dækket med forskning, designskitser og præsentationer, der registrerer udviklingen i hvert design og bliver designernes dagbog. De hvide gulve og messingdør, der unikt og dristigt anvendes til robust daglig brug, samler fodspor og fingeraftryk fra personalet og klienterne og vidner om virksomhedens vækst.

Cafe

Aix Arome Cafe

Cafe Caféen er, hvor besøgende føler sameksistens med oceaner. Enorm ægformet struktur placeret i midten af rummet fungerer samtidig som kasserer og kaffeforsyning. Standens ikoniske udseende er inspireret af mørkt og kedeligt udseende kaffebønne. To store åbninger på toppen af begge sider af “stor bønne” tjener som en god kilde til ventilation og naturligt lys. Café leverede langbord som en masse blæksprutte og bobler helt. De tilsyneladende tilfældigt hængende lysekroner ligner fiskernes udsigt til vandoverfladen, skinnende krusninger optager hyggeligt sollys fra den brede hvide himmel.

Roadshow-Udstilling

Boom

Roadshow-Udstilling Dette er et udstillingsdesignprojekt for et trendy fashion brand's roadshow i Kina. Temaet for denne roadshow fremhæver ungdommens potentiale til at stilisere deres eget image og symboliserer den eksplosive støj, denne roadshow lavede i offentligheden. Zigzag-form blev brugt som det største visuelle element, men med forskellige konfigurationer, når de blev anvendt i båsene i forskellige byer. Strukturen i udstillingsbåsene var alle "kit-of-parts" præfabrikeret på fabrik og installeret på stedet. Nogle dele kan genbruges eller omformuleres for at danne et nyt stand til design til næste stop af roadshow.