Design magasin
Design magasin
Cafe

Perception

Cafe Denne lille varme træfølercafé ligger på hjørnet af vejkryds i et roligt kvarter. Den centraliserede zone med åben forberedelse giver en ren og omfattende oplevelse af baristas præstationer for besøgende overalt, hvor barstol eller bordsæde på en cafe er. Loftobjektet kaldet "Shading tree" starter fra bagsiden af forberedelseszonen, og det dækker kundezonen for at skabe hele atmosfæren i denne cafe. Det giver en usædvanlig rumlig virkning til besøgende og bliver også et medium for folk, der ønsker at gå tabt i tankerne med smag kaffe.

Offentlig Udendørs Havestol

Para

Offentlig Udendørs Havestol Para er et sæt offentlige udendørs stole designet til at give tilbageholden fleksibilitet i udendørs omgivelser. Et sæt stole, der har en unik symmetrisk form og helt afviger fra den iboende visuelle balance i konventionelt stoldesign Inspireret af enkel vippeform er dette sæt udendørs stole dristig, moderne og hilser interaktion velkommen. Begge med en tung vægtet bund understøtter Para A 360 rotation omkring sin base, og Para B understøtter tovejs vending.

Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et gittersystem, der er inspireret af traditionel kinesisk arkitektur, hvor en type træstruktur kaldet Dougong (Dou Gong) bruges i forskellige dele af en bygning. Ved brug af traditionel sammenlåsende træstruktur er samling af bordet også processen med at lære om strukturen og opleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er lavet af modulopbyggede dele, der let kan adskilles med behov for opbevaring.

Møbelserie

Sama

Møbelserie Sama er en autentisk møbelserie, der giver funktionalitet, følelsesmæssig oplevelse og unikhed gennem sine minimale, praktiske former og stærke visuelle effekt. Den kulturelle inspiration hentet fra poesien af hvirvlende kostumer, der bæres i Sama-ceremonier, fortolkes i sit design gennem et spil af konisk geometri og metalbøjningsteknikker. Seriens skulpturelle holdning kombineres med enkelhed i materialer, former og produktionsteknikker for at tilbyde funktionel & amp; æstetiske fordele. Resultatet er en moderne møbelserie, der giver et markant præg på boligarealer.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perler blandt havets brølende bølger, det er resultatet af inspiration fra havet og perlerne, og det er en 3D-modelring. Denne ring er designet med en kombination af guld og farverige perler med en speciel struktur til at implementere perlernes bevægelse mellem havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i en god størrelse, hvilket gør designet robust nok til at gøre modellen fremstillbar.

Katteseng

Catzz

Katteseng Ved design af Catzz katteseng blev inspiration hentet fra både katte og ejere behov og behovet for at forene funktion, enkelhed og skønhed. Mens de observerede katte, inspirerede deres unikke geometriske træk den rene og genkendelige form. Nogle karakteristiske adfærdsmønstre (f.eks. Ørebevægelse) blev indarbejdet i kattens brugeroplevelse. Også med tanke på ejere var målet at skabe et møbel, de kunne tilpasse og med stolthed kunne vise. Desuden var det vigtigt at sikre let vedligeholdelse. Alt det slanke, geometriske design og den modulære struktur muliggør.