Design magasin
Design magasin
Bolighus

Casa Lupita

Bolighus Casa Lupita hylder den klassiske koloniale arkitektur i Merida, Mexico og dens historiske kvarterer. Dette projekt involverede restaurering af casona, der betragtes som et kulturarvsområde samt arkitektonisk, interiør, møbler og landskabsdesign. Projektets konceptuelle forudsætning er sammenlægningen af den koloniale og moderne arkitektur.

Cifi Donut Børnehave

CIFI Donut

Cifi Donut Børnehave CIFI Donut Kindergarten er knyttet til et beboelsessamfund. For at skabe en børnehaveuddannelsesaktivitet, der integrerer anvendelighed og skønhed, forsøger den at kombinere salgsarealet med uddannelsesområdet. Gennem ringstrukturen, der forbinder de tredimensionelle rum, er bygningen og landskabet harmonisk integreret og danner et aktivitetssted fuld af sjov og pædagogisk betydning.

Spiritus

GuJingGong

Spiritus De kulturelle historier, der er afleveret af befolkningen, præsenteres på emballagen, og mønterne for drikkedrækning tegnes omhyggeligt. Dragen respekteres i Kina og symboliserer lykke. På illustrationen kommer dragen ud for at drikke. Fordi det tiltrækkes af vin, svæver det rundt om vinflasken og tilføjer traditionelle elementer som Xiangyun, palads, bjerg og flod, hvilket bekræfter legenden om Gujing hyldest vin. Når boksen er åbnet, vil der være et lag kortpapir med illustrationer, så boksen får den samlede visningseffekt efter åbningen.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området med hele projektet er ret stort, omkostningerne til elektricitet og vandomdannelse og central klimaanlæg er høje, såvel som andet køkkenhardware og -udstyr, så det tilgængelige budget til indvendig rumindretning er ret begrænset, og designere tager derfor “ naturens skønhed i selve bygningen & quot ;, der giver en stor overraskelse. Taget er ændret ved at installere himmellys i forskellige størrelser ovenpå. I løbet af dagen skinner solen gennem himmellysene, skaber natur og harmoniseret lyseffekt.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren af Ohgi-ringen har leveret en symbolsk meddelelse med denne ring. Hendes inspiration til ringen kom fra positive betydninger, som japanske folde fans har, og hvor meget de er elsket i den japanske kultur. Hun bruger 18 K gult guld og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Desuden sidder foldeviften på en ring i en vinkel, der giver en unik skønhed. Hendes design er en enhed mellem øst og vest.

Brevåbner

Memento

Brevåbner Alle starter med taknemmelige. En række brevåbnere, der afspejler erhverv: Memento er ikke kun et sæt værktøjer, men også en række objekter, der udtrykker brugerens taknemmelighed og følelser. Gennem produktsemantik og enkle billeder af forskellige erhverv giver designerne og de unikke måder, hvert Memento-stykke bruges, brugeren forskellige inderlige oplevelser.