Design magasin
Design magasin
Madpakke

Kuniichi

Madpakke Den traditionelle japanske konserverede mad Tsukudani er ikke kendt i verden. En sojasovsbaseret stewed tallerken, der kombinerer forskellige skaldyr og ingredienser til jord. Den nye pakke indeholder ni etiketter designet til at modernisere traditionelle japanske mønstre og udtrykke ingrediensernes karakteristika. Det nye brandlogo er designet med forventning om at fortsætte denne tradition i de næste 100 år.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Designet af en gaveæske til honning er inspireret af Shennongjias 'økologiske rejse' med rigelige vilde planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Beskyttelse af det lokale økologiske miljø er designens kreative tema. Designet vedtager traditionel kinesisk papirudskåret kunst og skyggedukkekunst for at vise den lokale naturlige økologi og fem sjældne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Råt græs og træpapir bruges på emballagematerialet, der repræsenterer begrebet natur og miljøbeskyttelse. Den ydre kasse kan bruges som en udsøgt opbevaringsboks til genbrug.

Køkken Skammel

Coupe

Køkken Skammel Denne afføring er designet til at hjælpe en med at bevare neutral siddestilling. Ved at observere folks daglige adfærd fandt designteamet behovet for, at folk sad på afføring i en kortere periode, såsom at sidde i køkkenet i en hurtig pause, hvilket inspirerede teamet til at skabe denne afføring specielt til at imødekomme sådan opførsel. Denne skammel er designet med minimale dele og strukturer, hvilket gør afføringen overkommelig og omkostningseffektiv for både købere og sælgere ved at tage hensyn til produktiviteten af fabrikanter.

Infographic Med Animeret Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animeret Gif Projektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic, der viser information om formålet, typen og forbruget af besøgende i komplekse indkøbscentre. Hovedindholdet er sammensat af tre repræsentative indsigter, der stammer fra analysen af Big Data, og de er arrangeret fra top til bund i henhold til rækkefølgen af betydning. Grafikken udføres ved hjælp af isometriske teknikker og grupperes efter anvendelse af den repræsentative farve for hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" blev frigivet som en konceptplakat. Det fortæller hovedsageligt historien om en pige, der blev overfaldet seksuelt. Hvid har normalt metaforen om død og symbolet på kyskhed. Denne plakat vælger at skjule budskabet om ”død” bag en pigens stille og blide tilstand for at fremhæve den stærkere følelse bag tavshed. Samtidig integrerede designeren kunstneriske elementer og suggestive symboler i billedet, hvilket medførte mere omfattende tænkning og udforskning af filmværker.

Vaskeribælte Indendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskeribælte Indendørs Dette er vaskeribælte til indvendig brug. Kompakt krop, der er mindre end japansk pocket, ser ud som målebånd, glat finish uden skrue på overfladen. 4 m længde bælte har i alt 29 huller, hvert hul kan holde og holde frakkehæng uden klædespind, det fungerer til hurtigtørring. Bæltet er lavet af antibakteriel og antistøbelig polyurethan, sikkert, rent og stærkt materiale. Maksimal belastning er 15 kg. 2 stk krog og roterende krop tillader brug af flere måder. Lille og enkel, men dette er meget nyttigt indendørs vaskeri. Nem betjening og smart installation passer til alle typer rum.