Design magasin
Design magasin
Brand Design

Queen

Brand Design Det udvidede design er baseret på dronningen og skakbrættet. Med de to farver sort og guld er designet at formidle fornemmelsen af høj klasse og omforme det visuelle billede. Ud over de metal- og guldlinjer, der bruges i selve produktet, er elementet i scenen konstrueret til at modvirke krigens indtryk af skak, og vi bruger koordineringen af scenebelysning til at skabe røg og lys fra krigen.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an er placeret på udgangspunktet for Great Silk Road. I den kreative forskningsproces for kunst kombinerer de den moderne karakter af Xi'an W-hotelmærket, Xi'ans specielle historie og kultur og de vidunderlige kunsthistorier fra Tang-dynastiet. Pop kombineret med graffiti kunst bliver det kunstneriske udtryk for W hotel, der havde en dyb indvirkning.

Yong En Havnearbejdning

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbejdning Forslaget bruger tre koncepter til at genopbygge CI-systemet til Yong-An fiskerihavn. Det første er et nyt logo skabt med specifikt visuelt materiale udvundet fra kulturelle egenskaber i Hakka-samfundet. Det næste trin er en genundersøgelse af underholdningsoplevelsen, og opret derefter to maskotpersoner, der repræsenterer, og lad dem vises i nye seværdigheder til at lede turist ind i havnen. Sidst, men ikke mindst, høvlede ni pletter inde i omgivelserne med underholdningsaktiviteter og lækre køkkener.

Udstillingsdesign

Tape Art

Udstillingsdesign I 2019 udløste en visuel fest af linjer, farvestoffer og fluorescens Taipei. Det var Tape That Art Exhibition arrangeret af FunDesign.tv og Tape That Collective. En række projekter med usædvanlige ideer og teknikker blev præsenteret i 8 tapekunstinstallationer og udstillet over 40 båndmalerier sammen med videoer af kunstnerens arbejde i fortiden. De tilføjede også strålende lyde og lys for at gøre begivenheden til et fordybende kunstmiljø, og materialer, de anvendte, indeholdt tekstilbånd, kanaltape, papirbånd, emballageaktiviteter, plastbånd og folier.

Frisørsalon

Vibrant

Frisørsalon Med at fange essensen af det botaniske billede blev himmelhaven skabt i hele gangen, byder gæsterne straks velkommen til at basbe sig under, bevæge sig væk fra mængden og byde dem velkommen fra indgangen. Kigger længere ind i rummet, det indsnævre layout strækker sig opad med detaljerede gyldne touch-ups. Botaniske metaforer udtrykkes stadig livligt i hele rummet, hvilket erstatter den travle støj, der kommer fra gaderne, og her bliver en hemmelig have.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søgte inspiration fra bylandskabet. Landskaber med hektisk byrum blev derved 'udvidet' til beboelsesområdet, karakteriseret af projektet af Metropolitan-tema. Mørke farver blev fremhævet af lys for at skabe pragtfulde visuelle effekter og atmosfære. Ved at vedtage mosaik, malerier og digitale prints med højhuse blev indtryk af en moderne by bragt ind i det indre. Designeren lægger stor vægt på fysisk planlægning, især fokuseret på funktionalitet. Resultatet blev et stilfuldt og luksuriøst hjem, der var rummeligt nok til at servere 7 personer.