Design magasin
Design magasin
Lys

Louvre

Lys Louvre lys er en interaktiv bordlampe inspireret af det græske sommersollys, der let passerer fra lukkede skodder gennem Louvres. Den består af 20 ringe, 6 af kork og 14 af plexiglas, der ændrer rækkefølge på en legende måde for at transformere diffusion, volumen og lysets endelige æstetik i henhold til brugernes præferencer og behov. Lys passerer gennem materialet og forårsager diffusion, så ingen skygger vises på sig selv hverken på overfladerne omkring det. Ringe med forskellige højder giver mulighed for uendelige kombinationer, sikker tilpasning og total lysstyring.

Beklædningsdesign

Sidharth kumar

Beklædningsdesign NS GAIA er et moderne dametøjsmærke med oprindelse i New Delhi, der er rig på unik design og tekstilteknikker. Mærket er en stor talsmand for opmærksom produktion og alt sammen cykling og genbrug. Betydningen af denne faktor afspejles i navnepilerne, 'N' og 'S' i NS GAIA, der står for Natur og bæredygtighed. NS GAIA's tilgang er "less is more". Etiketten spiller en aktiv rolle i langsom mode ved at sikre, at miljøpåvirkningen er minimal.

Arkitektur Med Blandet Brug

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Brug Beliggende i den historiske by Xi'an, mellem forretningscenteret og floden TaoHuaTan, sigter projektet ikke kun til at forbinde fortiden og nutiden, men også by og natur. Inspireret af The Peach blomstrer foråret kinesisk fortælling, projektet byder på et paradisisk opholdssted og arbejdsplads ved at give et tæt forhold til naturen. I kinesisk kultur har bjergvandets filosofi (Shan Shui) en væsentlig betydning af forholdet mellem menneske og natur, og ved at drage fordel af det vandige landskab på stedet tilbyder projektet rum, der reflekterer Shan Shui-filosofien i byen.

Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivende lamper, der indeholder orientalsk filosofi. Orientalsk æstetik lægger stor vægt på forholdet mellem virtuel og faktisk, fuld og tom. At skjule LED’erne subtilt i metalstangen sikrer ikke kun lampeskærmens tomme og renhed, men adskiller også Kong fra andre lamper. Designere fandt ud af det gennemførlige håndværk efter mere end 30 gange eksperimenter for at præsentere lyset og forskellige strukturer perfekt, hvilket muliggør en fantastisk lysoplevelse. Basen understøtter trådløs opladning og har en USB-port. Det kan tændes eller slukkes bare ved at vifte med hænderne.

Snackfood

Have Fun Duck Gift Box

Snackfood "Have Fun Duck" gaveæske er en speciel gaveæske til unge. Inspireret af pixel-stil legetøj, spil og film, skildrer designet en "madby" for unge med interessante og detaljerede illustrationer. IP-billedet integreres i byens gader, og unge elsker sport, musik, hip-hop og andre underholdningsaktiviteter. Oplev sjove sportsspil, mens du nyder mad, udtryk en ung, sjov og glad livsstil.